Bog-release-arrangement: ADHD i skolen
Arrangement

Bog-release-arrangement: ADHD i skolen

Dato: Fredag 28. april 2017 kl. 14:00 - kl. 16:00

I anledning af udgivelsen af 'ADHD i skolen' inviterer Center for ADHD og Dansk Psykologisk Forlag til gratis release-arrangement i Århus den 28. april 2017.

ADHD i skolen er en let tilgængelig grundbog til lærere og pædagoger. Bogen giver teoretisk forståelse og praktisk inspiration til det daglige arbejde i og uden for klassen med alle børn – med eller uden diagnosen ADHD. ADHD i skolen tilbyder lærere og pædagoger et mind set og en række konkrete strategier, som hjælper til at nedbringe konflikter og skældud, og som skaber en mere positiv stemning i klasseværelset for alle. Bogen kan være med til at styrke læreres og pædagogers tro på deres egne muligheder for at støtte og hjælpe børn til bedre trivsel i klassen.

I anledning af bogens udgivelse har Center for ADHD og Dansk Psykologisk Forlag fornøjelsen af at invitere til release-arrangement. Her vil ved være oplæg ved bogens forfattere, Lene Straarup og Mette Holst Bertelsen, og der bydes på snacks og en lille forfriskning. ADHD i skolen kan købes til særpris på dagen.

Programmet for eftermiddagen er følgende:

Kl. 14 Velkomst og præsentation af bogen ved Helle Hartung

Kl. 14.15 Forfatterne har ordet: 

Bogen er blandt andet blevet til som en opsamling på erfaringer fra det kursus som en lang række lærere og pædagoger har deltaget i på Center for ADHD ifm. et forskningsprojekt. Mette Holst Bertelsen og Lene Straarup fortæller om processen og giver smagsprøver på nogle af de pædagogiske redskaber fra bogen.

Kl. 15 Netværk og bobler
Dansk Psykologisk forlag sælger bogen og du har mulighed for at få et signeret eksemplar.
Hør om forskningsprojektet ved Marie Louise Rimestad.
Se og drøft filmene ”Inklusion i klassen.”
Plej dit netværk med fagfæller og psykologerne fra Center for ADHD.

Tid og sted
Fredag den 28. april kl. 14-16
Arrangementet finder sted på Center for ADHD, Marselis Boulevard 1, 8000 Århus C

Tilmelding
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske årsager bedes du sende en tilmelding til Center for ADHD her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Lægger op til en ny forståelse af konflikter i skolen og af, hvordan vi skal prøve at løse dem.
Udkommer Onsdag 25. april 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Onsdag 2. maj 2018

,
Med udgangspunkt i designtænkningen vil denne bog inspirere til, at fremtidens velfærd skabes mellem mennesker i et samfund, hvor det offentlige ikke længere spiller hovedrollen, men er en facilitator, der får andre til at lykkes.
Udkommer Mandag 7. maj 2018

, ,
Hvorfor bliver unge stressede? Hvordan oplever forældre og lærere stress hos unge? Og hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress?
Udkommer Mandag 14. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlagsarrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.