Bog-release-arrangement: ADHD i skolen
Arrangement

Bog-release-arrangement: ADHD i skolen

Dato: Fredag 28. april 2017 kl. 14:00 - kl. 16:00

I anledning af udgivelsen af 'ADHD i skolen' inviterer Center for ADHD og Dansk Psykologisk Forlag til gratis release-arrangement i Århus den 28. april 2017.

ADHD i skolen er en let tilgængelig grundbog til lærere og pædagoger. Bogen giver teoretisk forståelse og praktisk inspiration til det daglige arbejde i og uden for klassen med alle børn – med eller uden diagnosen ADHD. ADHD i skolen tilbyder lærere og pædagoger et mind set og en række konkrete strategier, som hjælper til at nedbringe konflikter og skældud, og som skaber en mere positiv stemning i klasseværelset for alle. Bogen kan være med til at styrke læreres og pædagogers tro på deres egne muligheder for at støtte og hjælpe børn til bedre trivsel i klassen.

I anledning af bogens udgivelse har Center for ADHD og Dansk Psykologisk Forlag fornøjelsen af at invitere til release-arrangement. Her vil ved være oplæg ved bogens forfattere, Lene Straarup og Mette Holst Bertelsen, og der bydes på snacks og en lille forfriskning. ADHD i skolen kan købes til særpris på dagen.

Programmet for eftermiddagen er følgende:

Kl. 14 Velkomst og præsentation af bogen ved Helle Hartung

Kl. 14.15 Forfatterne har ordet: 

Bogen er blandt andet blevet til som en opsamling på erfaringer fra det kursus som en lang række lærere og pædagoger har deltaget i på Center for ADHD ifm. et forskningsprojekt. Mette Holst Bertelsen og Lene Straarup fortæller om processen og giver smagsprøver på nogle af de pædagogiske redskaber fra bogen.

Kl. 15 Netværk og bobler
Dansk Psykologisk forlag sælger bogen og du har mulighed for at få et signeret eksemplar.
Hør om forskningsprojektet ved Marie Louise Rimestad.
Se og drøft filmene ”Inklusion i klassen.”
Plej dit netværk med fagfæller og psykologerne fra Center for ADHD.

Tid og sted
Fredag den 28. april kl. 14-16
Arrangementet finder sted på Center for ADHD, Marselis Boulevard 1, 8000 Århus C

Tilmelding
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske årsager bedes du sende en tilmelding til Center for ADHD her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Viden om bekymringer fra tre forskellige perspektiver: det eksistentielle, det psykologiske og det biologiske. Anna Kåver lægger op til selvrefleksion og viser, hvordan vi på en god måde kan forholde sig til vores sårbarhed og livets indbyggede usikkerhed.
Udkommer Fredag 2. marts 2018

Hvordan stilles diagnoserne? Hvordan foregår behandlingen? Hvad er fremtidsudsigterne? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er pårørende til et menneske med en personlighedsforstyrrelse?
Udkommer Tirsdag 20. marts 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

Ud fra 30 hovedpunkter undersøger Paul Gilbert de grundlæggende principper for compassionfokuseret terapi og giver en detaljeret beskrivelse af aspekterne ved compassion, som det anvendes i CFT.
Udkommer Onsdag 16. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.