Certificeringskursus i EQ-i 2.0
Arrangement

Certificeringskursus i EQ-i 2.0

Dato: Onsdag 18. november 2020 kl. 09:00 - Tirsdag 1. december 2020 kl. 16:00

Hvis du ønsker at komme igang med at bruge testen EQ-i 2.0, så tilmeld dig certificeringskursus

EQ-i 2.0 og EQ-360 beskæftiger sig med den enkelte medarbejders, leders eller teams sociale og følelsesmæssige styrker og svagheder. Omfattende forskning med EQ-i i mere end 20 år har vist, at fokus på og udvikling af disse kompetencer har stor betydning for an lang række såvel hårde som bløde faktorer inden for mange forskellige brancher og stillingstyper.

EQ-i 2.0 kræver certificering, som finder sted på disse kursuser, der strækker sig over to dage. Kurserne afholdes af Brøgger Erhvervspsykologer.

Tid og sted

Kurset finder sted den 18. november og den 1. deceember 2020 hos BRØGGER Erhvervspsykologer, Frichsparken, Søren Frichs Vej 38 K. 1.sal, 8230 Åbyhøj  Hold dig opdateret på hjemmesiden i forhold til kursets tidspunkt og andre oplysninger. 

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse er 17.500 kroner ex. moms og tilmelding foregår via Brøgger Erhvervspsykologer

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

, , , , ,
Tema: BØRNE- OG ELEVPERSPEKTIVER.
Udkommer Mandag 7. december 2020

, , , , , ,
Udkommer Onsdag 9. december 2020

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Fredag 18. december 2020

Konkrete metoder, tilgange, viden og erfaringer giver inspiration til at lede i en tid, hvor klassiske ledelsesmodeller og organisationsstrukturer er under opbrud.
Udkommer Torsdag 28. januar 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.