Certificeringskursus i EQ-i 2.0
Arrangement

Certificeringskursus i EQ-i 2.0

Dato: Onsdag 25. oktober 2017 kl. 09:00 - Torsdag 26. oktober 2017 kl. 16:00

Hvis du ønsker at komme igang med at bruge testen EQ-i 2.0, så tilmeld dig efteårets certificeringskursus

EQ-i 2.0 og EQ-360 beskæftiger sig med den enkelte medarbejders, leders eller teams sociale og følelsesmæssige styrker og svagheder. Omfattende forskning med EQ-i i mere end 20 år har vist, at fokus på og udvikling af disse kompetencer har stor betydning for an lang række såvel hårde som bløde faktorer inden for mange forskellige brancher og stillingstyper.

EQ-i 2.0 kræver certificering, som finder sted på dette kursus, der strækker sig over to dage. Kurset afholdes af Brøgger Erhvervspsykologer og finder sted på Dansk Psykologisk Forlag.

Tid og sted
Kurset afholdes den 25. og 26. oktober 2017 kl. 9.30-16.00 begge dage. Det finder sted hos Dansk Psykologisk Forlag, Knabrostræde 3, 1. sal, 1210 København K.

Pris og tilmelding
Prisen for deltagelse er 16.500 kroner ex. moms og tilmelding foregår via Brøgger Erhvervspsykologer.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Efter 11. september 2001 henvendte CIA og amerikanske politikere sig til flere psykologer og bad dem arbejde for nationens sikkerhed. Forskningspenge i rigeligt mål tilflød dem, der ville forsøge at finde svarene på, hvordan man kan udøve effektiv sindelagskontrol.
Udkommer Tirsdag 31. oktober 2017

,
Gode hemmeligheder, der kilder i maven, behøver ikke at blive fortalt til de voksne. Men dårlige hemmeligheder, der gør ondt i maven, skal siges.
Udkommer Onsdag 1. november 2017

,
Hvad er angst? Hvorfor får man angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man selv gøre?
Udkommer Torsdag 9. november 2017

I enhver voksenkonflikt er børn i klemme. Det er de voksnes ansvar at løse konflikter og skabe gode rammer for børnene – både fagligt, socialt og i fællesskabet.
Udkommer Torsdag 9. november 2017

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.