Eksklusivt gå-hjem-møde i København med strategiekspert og forfatter Stephen Cummings
Arrangement

Eksklusivt gå-hjem-møde i København med strategiekspert og forfatter Stephen Cummings

Dato: Mandag 11. december 2017 kl. 16:00 - kl. 18:00

Den 11. december gæster Stephen Cummings landet. I den forbindelse inviterer Dansk Psykologisk Forlag og AROS Business Academy til dette helt særlige arrangement i midten af København.

Investér en eftermiddag i strategiens tegn, og tag hjem med ny viden og nye perspektiver! Stephen Cummings holder et fagligt oplæg med udgangspunkt i bogen Håndbog i strategilægning - Sådan udformer og formidler du mere effektive strategier. Steen Hildebrandt, landets førende ledelsesekspert og manden bag AROS Mini MBA, indleder seancen med et oplæg, hvor han giver sit perspektiv på temaet ud fra en dansk kontekst. Efter de faglige oplæg er der tid til at stille spørgsmål og komme med input. Denne del bliver styret af ledelsesrådgiver, boganmelder ved Børsen og underviser på AROS Mini MBA, Henrik Ørholst. Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at Stephen Cummings oplæg og den efterfølgende debat afholdes på engelsk.

Under arrangementet serverer vi lette forfriskninger. Derudover kan du købe Håndbog i strategilægning til særpris på dagen.

Tilmeld dig med det samme, så er du sikker på at få plads på dette eksklusive arrangement med begrænsede pladser.

Om Håndbog i strategilægning
Bogen viser, hvordan du - baseret på anerkendte modeller med enkle tegninger, farver og symboler - kan diskutere og præsentere din strategi, så den brænder igennem til dem, der skal bruge strategien og drive og udvikle virksomheden på det bedst mulige grundlag og med de rigtige informationer printet på nethinden.

"Jeg tøver ikke med at anbefale denne bog, som er sat sammen på en helt anden måde end nogen anden strategibog, jeg har læst. Som strategifacilitator føler jeg mig som en tryllekunstner, der får afsløret sit hovednummer."
- Lone Mandix, Maskinmesteren

Læs mere om bogen her.
 

TID OG STED
Mandag den 11. december 2017 kl. 16.00-18.00.
Arrangementet finder sted hos CPH Conference, DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V.

TILMELDING 
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 5. december.

Vi forbeholder os ret til at fakturere 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvordan tager man ledelsesmagten tydeligt på sig, samtidig med at man indgår i ligeværdige dialoger med sine medarbejdere? Hvordan kommunikerer man beslutninger, som man dybest set ikke er enig i?
Udkommer Torsdag 7. december 2017

Viser hvordan organisationer ved at arbejde med engagementet ikke alene kan øge motivation og trivsel og forebygge stress, men også skabe inspirerende arbejdsmiljøer og organisationer.
Udkommer Mandag 11. december 2017

Kerneopgaven er organisationens eksistensberettigelse. Den bør være grunden til, at vi går på arbejde.
Udkommer Torsdag 14. december 2017

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.