Folkeuniversitetet: Paradoksledelse (København)
Arrangement

Folkeuniversitetet: Paradoksledelse (København)

Dato: Lørdag 28. oktober 2017 kl. 10:00 - kl. 16:00

Paradokser er… paradoksale: Umulige at komme ud af og umulige at være i. 

At håndtere kompleksitet står som en central ledelsesopgave. I paradoksledelse ses kompleksitet som et grundvilkår frem for som noget, der blot skal reduceres og eksekveres. For selvom kompleksiteten og forvirringen kan reduceres midlertidigt gennem regler, procedurer og stabile arbejdsgange, så skabes der samtidig et behov for fleksibilitet, nytænkning, kreativitet og udforskende adfærd i organisationen. Dette er de paradoksale og grundlæggende vilkår, som ledelse i dag må rumme. 

Bliv klogere på, hvordan du kan bevare handlekraften i en hverdag fyldt med paradokser, kompleksitet, modsætningsfyldte krav og ambivalens. Undervisningen henvender sig til ledere, som søger en dybere forståelse af, hvad det er for en disciplin, de udøver samt alle andre med interesse for ledelsesområdet. Undervisningen tager afsæt i bogen 'Ledelse gennem paradokset' (Dansk Psykologisk Forlag).

Forelæser er Mette Thingstrup, cand.psych.aut, erhvervspsykolog, Clavis Erhvervspsykologi.

Tid og sted
Lørdag d. 28. oktober kl. 10.00-16.00

AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale oplyses i cafeområdet
Tuborgvej 164
2400 København NV

Prisen er 460 kr. (for studerende 260 kr.).
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på Folkeuniversitetets hjemmeside

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Efter 11. september 2001 henvendte CIA og amerikanske politikere sig til flere psykologer og bad dem arbejde for nationens sikkerhed. Forskningspenge i rigeligt mål tilflød dem, der ville forsøge at finde svarene på, hvordan man kan udøve effektiv sindelagskontrol.
Udkommer Tirsdag 31. oktober 2017

,
Gode hemmeligheder, der kilder i maven, behøver ikke at blive fortalt til de voksne. Men dårlige hemmeligheder, der gør ondt i maven, skal siges.
Udkommer Onsdag 1. november 2017

I enhver voksenkonflikt er børn i klemme. Det er de voksnes ansvar at løse konflikter og skabe gode rammer for børnene – både fagligt, socialt og i fællesskabet.
Udkommer Torsdag 9. november 2017

,
Hvad er angst? Hvorfor får man angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man selv gøre?
Udkommer Torsdag 9. november 2017

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.