Folkeuniversitetet: Paradoksledelse (København)
Arrangement

Folkeuniversitetet: Paradoksledelse (København)

Dato: Lørdag 28. oktober 2017 kl. 10:00 - kl. 16:00

Paradokser er… paradoksale: Umulige at komme ud af og umulige at være i. 

At håndtere kompleksitet står som en central ledelsesopgave. I paradoksledelse ses kompleksitet som et grundvilkår frem for som noget, der blot skal reduceres og eksekveres. For selvom kompleksiteten og forvirringen kan reduceres midlertidigt gennem regler, procedurer og stabile arbejdsgange, så skabes der samtidig et behov for fleksibilitet, nytænkning, kreativitet og udforskende adfærd i organisationen. Dette er de paradoksale og grundlæggende vilkår, som ledelse i dag må rumme. 

Bliv klogere på, hvordan du kan bevare handlekraften i en hverdag fyldt med paradokser, kompleksitet, modsætningsfyldte krav og ambivalens. Undervisningen henvender sig til ledere, som søger en dybere forståelse af, hvad det er for en disciplin, de udøver samt alle andre med interesse for ledelsesområdet. Undervisningen tager afsæt i bogen 'Ledelse gennem paradokset' (Dansk Psykologisk Forlag).

Forelæser er Mette Thingstrup, cand.psych.aut, erhvervspsykolog, Clavis Erhvervspsykologi.

Tid og sted
Lørdag d. 28. oktober kl. 10.00-16.00

AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale oplyses i cafeområdet
Tuborgvej 164
2400 København NV

Prisen er 460 kr. (for studerende 260 kr.).
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på Folkeuniversitetets hjemmeside

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, , ,
Denne bog er tænkt som et arbejdsredskab, der kan hjælpe mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse på deres vej mod helbredelse. Hvert kapitel indeholder både teori og opgaver.
Udkommer Mandag 16. april 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Onsdag 2. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.