Gratis Gå-Hjem-Møde: Forstå din hjerne - og bliv skarpere til at lære nyt, huske og løse problemer
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Forstå din hjerne - og bliv skarpere til at lære nyt, huske og løse problemer

Dato: Tirsdag 20. marts 2018 kl. 17:00 - kl. 19:30

Få indblik i, hvordan du kan træne din hjerne og styrke dine kognitive færdigheder, når CA A-kasse invitererer til fagligt Gå-Hjem-Møde med forfatterne bag 'Skarpe tanker'.

Hjernen og tænkningen er hele tiden i gang, hele livet. Hjernens funktion og de kognitive færdigheder, den understøtter er påvirket af, hvordan vi lever, arbejder og sover. Man kan træne hjernen og tænkningen og blive bedre til at holde opmærksomheden, lære og huske nyt og løse problemer.

Dette Gå-Hjem-Møde henvender sig til alle, der ønsker at få indblik i, hvordan vores tænkning fungerer, og hvordan man med konkrete teknikker og strategier kan forbedre koncentrationsevnen, holde overblikket og øge problemløsningsevnen.

Foredragsholderne er Louise Meldgaard Bruun og Line Kirstine Hauptmann, der står bag bogen Skarpe tanker. Louise Meldgaard Bruun er psykolog, specialpsykolog i psykiatri og ekstern lektor på medicinstudiet ved Aarhus Universitet. Line Kirstine Hauptmann er psykolog, psecialist i klinisk neuropsykologi og ekstern lektor i psykologi ved Aarhus Universitet.

Der vil blive serveret en sandwich samt lidt at drikke til arrangementet.

Tid og sted
Tirsdag den 20. marts 2018 kl. 17.00-19.30.
Arrangementet finder sted hos CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C.

Pris og tilmelding
Arrangementet er åbent for alle - dog er tilmelding en forudsætning. Deltagelse er gratis, men CA forbeholder sig ret til at opkræve et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Tilmeld dig her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Viden om bekymringer fra tre forskellige perspektiver: det eksistentielle, det psykologiske og det biologiske. Anna Kåver lægger op til selvrefleksion og viser, hvordan vi på en god måde kan forholde sig til vores sårbarhed og livets indbyggede usikkerhed.
Udkommer Fredag 2. marts 2018

Hvordan stilles diagnoserne? Hvordan foregår behandlingen? Hvad er fremtidsudsigterne? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er pårørende til et menneske med en personlighedsforstyrrelse?
Udkommer Tirsdag 20. marts 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

Ud fra 30 hovedpunkter undersøger Paul Gilbert de grundlæggende principper for compassionfokuseret terapi og giver en detaljeret beskrivelse af aspekterne ved compassion, som det anvendes i CFT.
Udkommer Onsdag 16. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.