Gratis gå-hjem-møde i København
Arrangement

Gratis gå-hjem-møde i København

Dato: Torsdag 23. november 2017 kl. 16:00 - kl. 23:30

Den 10. november udgiver vi bogen Tændt - Sex i parforholdet - fra pligt til lyst af Frej Prahl. I den forbindelse inviterer vi til lancering torsdag den 23. november på LiteraturHaus.

Kender du følelsen af ikke at have lyst til sex? Måske indvilliger du, selvom du ikke har lyst, fordi du ser skuffelsen i din partners øjne og ikke nænner at sige nej. Måske står du ved din ulyst, men det er heller ikke let. For du ved, at der med afvisningen følger følelser af skyld og dårlig samvittighed.

Tændt tilbyder et fundamentalt nyt perspektiv på sexlivet i et parforhold. Kom derfor til en inspirerende eftermiddag og aften med forfatter Frej Prahl.

Program
Kl. 16.00 Dørene åbner
Kl. 17.00 Velkomst og 'ryste-sammen-lege'
Kl. 18.00 Præsentation af bogen Tændt, som kommer til at revolutionere danskernes sexliv
Kl. 19.00 Det fantastiske impro-teater-ensemble The Flemmings rammer hjertet og lattermusklerne
Kl. 20.30 Jazz-bandet Whiskeyordenen går på scenen
Kl. 23.30 Tak for i dag.

Arrangementet er åbent, så alle er velkomne ved forudgående tilmelding - også selvom man kun har mulighed for at deltage i en del af arrangementet.

Det vil være muligt at købe Tændt til særpris på dagen. 

Læs mere om bogen her.

TID OG STED
Torsdag den 23. november 2017 kl. 16.00-23.30.
LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København N.

TILMELDING 
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 20. november.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Viden om bekymringer fra tre forskellige perspektiver: det eksistentielle, det psykologiske og det biologiske. Anna Kåver lægger op til selvrefleksion og viser, hvordan vi på en god måde kan forholde sig til vores sårbarhed og livets indbyggede usikkerhed.
Udkommer Fredag 2. marts 2018

Hvordan stilles diagnoserne? Hvordan foregår behandlingen? Hvad er fremtidsudsigterne? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er pårørende til et menneske med en personlighedsforstyrrelse?
Udkommer Tirsdag 20. marts 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

Ud fra 30 hovedpunkter undersøger Paul Gilbert de grundlæggende principper for compassionfokuseret terapi og giver en detaljeret beskrivelse af aspekterne ved compassion, som det anvendes i CFT.
Udkommer Onsdag 16. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.