Gratis Gå-Hjem-Møde: Lederen mellem tvivl og handlekraft
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Lederen mellem tvivl og handlekraft

Dato: Torsdag 8. februar 2018 kl. 15:00 - kl. 17:00

I anledning af udgivelsen af Lotte Lüschers nye bog 'Lederen mellem tvivl og handlekraft - paradokser i det personlige lederskab' inviterer vi i samarbejde med Clavis Erhvervspsykologi til Gå-Hjem-Møde og reception den 8. februar i København.

Lederen mellem tvivl og handlekraft er Lotte S. Lüschers anden bog om paradoksledelse. Hvor hun i sin første, Ledelse gennem paradokset (2012), præsenterede paradokstænkningen i forhold til det organisatoriske liv, videreudvikler hun i sin nye bog dens eksistentielle perspektiver og konsekvenser for den enkelte leder.

Lederen mellem tvivl og handlekraft handler om de menneskelige modsætningsforhold og paradokser, der er på spil i rollen som leder:

  • Hvordan lever man op til tidens krav om konstant omstillingsparathed, samtidig med at man holder fast i sine egne værdier?
  • Hvordan håndterer man at stå alene og samtidig forbinde sig til sine medarbejdere?
  • Hvordan tager man ledelsesmagten tydeligt på sig, samtidig med at man indgår i ligeværdige dialoger med sine medarbejdere?
  • Og hvordan kommunikerer man beslutninger, som man dybest set ikke er enig i?

Lotte S. Lüscher søger med bogen at give svar på, hvordan man leder med faste skridt, og samtidig har tvivlen med som sin konstante følgesvend.

Torsdag den 8. februar kan du møde forfatteren og andre, der er interesserede i ledelse. Lotte Lüscher og Joachim Meier, der har skrevet bidrag til bogen, præsenterer et par hovedtanker fra bogen. Derudover fortæller redaktør Sidsel Fabech, hvorfor denne bog er så vigtig. Derefter er der tid til networking. Vi serverer snacks og lidt at drikke undervejs, og derudover har du mulighed for at købe Lederen mellem tvivl og handlekraft til særpris på dagen.

Tid og sted
Torsdag den 8. februar 2018 kl. 15.00-17.00.
Arrangementet finder sted i Brønnumshus, August Bournonvilles Passage 1, København K.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle. Dog beder vi dig sende en tilmelding til thomas@clavis.dk inden mandag den 22. januar.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, , ,
Denne bog er tænkt som et arbejdsredskab, der kan hjælpe mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse på deres vej mod helbredelse. Hvert kapitel indeholder både teori og opgaver.
Udkommer Mandag 16. april 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Onsdag 2. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.