Gratis Gå-Hjem-Møde: Luppen på gruppen
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Luppen på gruppen

Dato: Onsdag 20. september 2017 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af vores nye udgivelse 'Luppen på gruppen' inviterer vi til fagligt Gå-Hjem-Møde den 20. september i København.

Har du en medarbejder- eller ledergruppe, du godt kunne tænke dig at udvikle? Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder og vurderer du, at gruppen har et større potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for de opgaver, som du ønsker at dine medarbejdere skal koncentrere sig om. Hvis det er tilfældet, så er Luppen på gruppen noget for dig.

Bogen giver dig fire værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik, så flere af gruppens gode kræfter kommer i spil og flere tager et medansvar for det, de er utilfredse med.

  • Gruppeluppen
  • Gruppehåndslaget
  • Involveringscirklen
  • Bekræftende samtaler.

Denne eftermiddag kan du bl.a. høre oplæg ved Camilla Raymond, der vil præsentere bogen. Derefter vil der være forskellige workshops, der vil gøre dig klogere på gruppedynamikker.

Vi serverer en lille forfriskning undervejs, og bogen Luppen på gruppen kan desuden købes til særpris på dagen.

Nærmere program for eftermiddagen følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Skynd dig at sende en tilmelding, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Tid og sted
Onsdag den 20. september 2017 kl. 16.00-18.00.
Arrangementet finder sted i Arkitektforeningens lokaler, Åbenrå 34, 1124 København K.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 15. september.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.