Gratis Gå-Hjem-Møde: Vejen til at lykkes med Lean
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Vejen til at lykkes med Lean

Dato: Onsdag 1. marts 2017 kl. 17:00 - kl. 19:00

Den 17. februar udkommer bogen 'Vejen til at lykkes med Lean' af Jan Grau Kristensen. I den anledning inviterer vi i samarbejde med Københavns Lufthavne til gratis Gå-Hjem-Møde den 1. marts.

Mange Lean-projekter kuldsejler, fordi resultaterne udebliver, medarbejderne yder modstand, og ledelsen bliver optaget af noget andet. Kom og bliv klogere på, hvordan man som organisation kan lykkes med Lean.

Både offentlige og private virksomheder er under pres. Siden 1970'erne har produktivitetsudviklingen i det private erhvervsliv været faldende. Samtidig ved vi, at de offentlige udgifter vil eksplodere i takt med, at antallet af ældre stiger fra 25 procent til knap halvdelen af den danske befolkning. Vi har brug for at skifte kurs, og det er her, Lean kommer ind i billedet.

I bogen Vejen til at lykkes med Lean sætter Jan Grau Kristensen fokus på forskellen mellem de mange mislykkedes Lean-projekter, drevet af konsulenter, og de få succesfulde Lean-transformationer, drevet af ledere. Det viser sig, at det største problem ikke er modvilje blandt medarbejdere. Udfordringen skal snarere findes i de mødelokaler, hvor Lean-transformationer besluttes. Hvis man som organisation vil lykkes med Lean, er det vigtigt, at både topledere, Lean-konsulenter og HR-staben forstår, hvad Lean og Lean-ledelse er.

Onsdag den 1. marts inviterer vi i samarbejde med Københavns Lufthavne til gratis fagligt Gå-Hjem-Møde, hvor du kan blive klogere på at arbejde succesfuldt med Lean. Foruden forfatter Jan Grau Kristensen, kan du høre oplæg ved Claus Hincke, teknisk chef, Københavns Lufthavne samt Kristian Fevejle Andersen, stabschef, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse.

Program
17.00 Velkomst ved Dansk Psykologisk Forlag
17.05 Vejen til at lykkes med Lean ved Jan Grau Kristensen, Avenir
17.30 Lean-ledelse i CPH ved Claus Hincke, Københavns Lufthavne
17.55 Pause
18.15 Lean-ledelse i NSR ved Kristian Fevejle Andersen, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse (NSR)
18.40 Paneldebat
19.00 Tak for i dag.

I pausen serverer vi en let forfriskning, og det vil samtidig være muligt at købe Vejen til at lykkes med Lean til særpris.

Tid og sted
Arrangementet afholdes hos Københavns Lufthavne, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup.

Tilmelding
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men tilmelding er en forudsætning for deltagelse. Skynd dig at sende navn og kontaktinfo til info@dpf.dk, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.


 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Viser, hvordan personalet kan tænke og handle i en række konfliktfyldte situationer. Metoderne bygger på en low arousal-tilgang til det pædagogiske arbejde.
Udkommer Torsdag 3. august 2017

Hvordan tager man som forældre eller professionel fat på samtaler med unge, der ryger hash? Hvad gør man, når den unges forbrug står i vejen for det gode ungdomsliv? Hvordan skaber man dialog i stedet for konflikt?
Udkommer Onsdag 23. august 2017

En række mænd og kvinder deler her ud af deres dyrekøbte erfaringer og giver inspirerende råd om livet med ordblindhed.
Udkommer Torsdag 31. august 2017

Et bidrag ind i den offentlige sektors søgen efter, hvordan ledere bruger viden og data til at underbygge og træffe beslutninger, uden at det fører til overstyring og målmylder.
Udkommer Fredag 1. september 2017

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.