Gratis Gå-Hjem-Møde: Vejen til at lykkes med Lean
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Vejen til at lykkes med Lean

Dato: Onsdag 1. marts 2017 kl. 17:00 - kl. 19:00

Den 17. februar udkommer bogen 'Vejen til at lykkes med Lean' af Jan Grau Kristensen. I den anledning inviterer vi i samarbejde med Københavns Lufthavne til gratis Gå-Hjem-Møde den 1. marts.

Mange Lean-projekter kuldsejler, fordi resultaterne udebliver, medarbejderne yder modstand, og ledelsen bliver optaget af noget andet. Kom og bliv klogere på, hvordan man som organisation kan lykkes med Lean.

Både offentlige og private virksomheder er under pres. Siden 1970'erne har produktivitetsudviklingen i det private erhvervsliv været faldende. Samtidig ved vi, at de offentlige udgifter vil eksplodere i takt med, at antallet af ældre stiger fra 25 procent til knap halvdelen af den danske befolkning. Vi har brug for at skifte kurs, og det er her, Lean kommer ind i billedet.

I bogen Vejen til at lykkes med Lean sætter Jan Grau Kristensen fokus på forskellen mellem de mange mislykkedes Lean-projekter, drevet af konsulenter, og de få succesfulde Lean-transformationer, drevet af ledere. Det viser sig, at det største problem ikke er modvilje blandt medarbejdere. Udfordringen skal snarere findes i de mødelokaler, hvor Lean-transformationer besluttes. Hvis man som organisation vil lykkes med Lean, er det vigtigt, at både topledere, Lean-konsulenter og HR-staben forstår, hvad Lean og Lean-ledelse er.

Onsdag den 1. marts inviterer vi i samarbejde med Københavns Lufthavne til gratis fagligt Gå-Hjem-Møde, hvor du kan blive klogere på at arbejde succesfuldt med Lean. Foruden forfatter Jan Grau Kristensen, kan du høre oplæg ved Claus Hincke, teknisk chef, Københavns Lufthavne samt Kristian Fevejle Andersen, stabschef, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse.

Program
17.00 Velkomst ved Dansk Psykologisk Forlag
17.05 Vejen til at lykkes med Lean ved Jan Grau Kristensen, Avenir
17.30 Lean-ledelse i CPH ved Claus Hincke, Københavns Lufthavne
17.55 Pause
18.15 Lean-ledelse i NSR ved Kristian Fevejle Andersen, Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse (NSR)
18.40 Paneldebat
19.00 Tak for i dag.

I pausen serverer vi en let forfriskning, og det vil samtidig være muligt at købe Vejen til at lykkes med Lean til særpris.

Tid og sted
Arrangementet afholdes hos Københavns Lufthavne, Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup.

Tilmelding
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men tilmelding er en forudsætning for deltagelse. Skynd dig at sende navn og kontaktinfo til info@dpf.dk, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.


 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Lægger op til en ny forståelse af konflikter i skolen og af, hvordan vi skal prøve at løse dem.
Udkommer Onsdag 25. april 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Onsdag 2. maj 2018

,
Med udgangspunkt i designtænkningen vil denne bog inspirere til, at fremtidens velfærd skabes mellem mennesker i et samfund, hvor det offentlige ikke længere spiller hovedrollen, men er en facilitator, der får andre til at lykkes.
Udkommer Mandag 7. maj 2018

, ,
Hvorfor bliver unge stressede? Hvordan oplever forældre og lærere stress hos unge? Og hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress?
Udkommer Mandag 14. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlagsarrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.