Fagligt Gå-Hjem-Møde: Den kierkegaardske samtalesløjfe
Arrangement

Fagligt Gå-Hjem-Møde: Den kierkegaardske samtalesløjfe

Dato: Torsdag 1. juni 2017 kl. 16:15 - kl. 18:00

3. april udkom bogen 'Den kierkegaardske samtalesløjfe: Kierkegaard, protreptik og tredje generations coaching' skrevet af adjunkt på Institut for Ledelse og Forvaltning, Pia Orloff Houmark. I den anledning inviterer Dansk Psykologisk Forlag til gratis Gå-Hjem-Møde på Professionshøjskolen Metropol torsdag den 1. juni 2017 kl. 16.15-18.00.

Den kierkegaardske samtalesløjfe handler om eksistentielt bevægende samtaler. Den tilbyder inspiration og kritisk refleksion til dig, der som professionel dialogholder vil hjælpe andre til at handle og vælge med dybere mening, passion og integritet.

Bogen præsenterer et eksistensfænomenologisk og narrativt perspektiv på samtaler, som er forankret i de filosofiske og psykologiske indsigter, som Søren Kierkegaard bidrager med i sine beskrivelser af menneskets eksistens, og som kan udfoldes inden for rammerne af protreptik og tredje generations coaching®. 

Bogen spørger til, hvad der kendetegner: 1) den selvtilblivelse, du som dialogisk rejsefælle og medfortæller kan bidrage til at muliggøre i samtalen, 2) det selvtab, samtalen uforvarende kan komme til at forstærke, 3) den eksistenstielle grundintention, der skal sætte retningen for samtalens aktiviteter, og 4) den etiske dialogiske kapacitet, du må udvikle for at kunne støtte din dialogpartner i at blive sig selv ved at vælge sig selv. 

Sløjfen har fokus på de livslange bevægelser, der indgår i kunsten at eksistere, og den bindes sammen af en medmenneskelig etik om at "være på den andens vegne" og bruge samtale til at bestyrke handlekraft, lidenskab og frugtbar selvrefleksion.

Gå-Hjem-Mødet byder på: 

  • Oplæg om bogen og den kierkegaardske samtalesløjfe som metafor og visuel samtalesilhouet
  • Introduktion til masterclass: "Kierkegaardske samtalesløjfer i ledelse og coaching – om at bidrage til eksistentiel robusthed gennem opbyggelige samtaler"
  • Mulighed for at netværke og købe bogen til særpris.

Under arrangementet vil der blive serveret en let forfriskning.

Tid og sted
Torsdag den 1. juni kl. 16.15-18.00

Professionshøjskolen Metropol
Bygning C, lokale C30
Tagensvej 18
2200 København N

Kontaktperson på Metropol: Pia Orloff Houmark, piho@phmetropol.dk

Tilmelding
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske hensyn bedes du sende en tilmelding direkte til forlaget på info@dpf.dk senest den 30. maj 2017.
 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

Små forandringer på arbejdspladsen kan virke ubetydelige, men har stor betydning for trivsel og motivation.
Udkommer Tirsdag 20. april 2021

Hvad er grubleri og bekymring egentlig? Hvorfor gør man det? Hvordan påvirker det humøret og hverdagen? Hvordan kan man ændre sine vaner?
Udkommer Mandag 26. april 2021

Hvordan lærer lederen at begå sig i en virtuel verden? Hvor er faldgruberne, og hvordan styres der uden om dem? Hvor adskiller virtuel ledelse sig fra ledelse i almindelighed?
Udkommer Mandag 3. maj 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.