Folkeuniversitetet: Få mod til at Tale (Aalborg)
Arrangement

Folkeuniversitetet: Få mod til at Tale (Aalborg)

Dato: Fredag 8. december 2017 kl. 09:00 - kl. 15:00

Har du det rigtig skidt med at sige noget foran mange mennesker? Er det en overvindelse hver gang, du skal tale i en forsamling? Vil du gerne kunne holde oplæg på dit studie eller bidrage til møderne på dit arbejde uden at virke rystende nervøs. Tænker du på, om dine kollegaer eller medstuderende kan se, at du er nervøs? Begrænser frygten dit liv? Du ikke alene. Hele 28 % svarer i en undersøgelse, at angsten for at dumme sig får dem til at afholde sig fra at tale i forsamlinger.

Forfatteren Monica Tafdrup Notkin, Cand.psych, til bogen "Få mod til at Tale" har i årevis haft kurser for mennesker med denne udfordring. Tilgangen til emnet er inspireret af den kognitive psykologi. Foredraget formidler både facts om emnet og erfaringer fra kurserne. Foredraget vil hjælpe dig til at få mod til at tage ordet i arbejdslivet og på studiet. Få viden og en række konkrete råd, om hvordan du kan tage de første skridt ud af problemet.

Dagen vil byde på både foredrag og deltagerinvolveret undervisning. Du får blandt andet lejlighed til at øve dig sammen med andre, der har de samme udfordringer som dig.

Bogen Få mod til at tale kan købes med 20 % rabat på dagen.
 

Tid og sted: 

Kurset afholdes rredag d. 08.12.2017 kl. 09:00 - 15:00

Det finder sted på Folkeuniversitetet, Seminarrum, Lokale C2-12
C. A. Olesens Gade 4, 2. sal
9000 Aalborg

Holdnr: 1721-202

Pris og tilmelding

Prisen for deltagelse er 995,00 kr. og tilmelding foregår via Folkeuniversitetet

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Efter 11. september 2001 henvendte CIA og amerikanske politikere sig til flere psykologer og bad dem arbejde for nationens sikkerhed. Forskningspenge i rigeligt mål tilflød dem, der ville forsøge at finde svarene på, hvordan man kan udøve effektiv sindelagskontrol.
Udkommer Tirsdag 31. oktober 2017

,
Gode hemmeligheder, der kilder i maven, behøver ikke at blive fortalt til de voksne. Men dårlige hemmeligheder, der gør ondt i maven, skal siges.
Udkommer Onsdag 1. november 2017

I enhver voksenkonflikt er børn i klemme. Det er de voksnes ansvar at løse konflikter og skabe gode rammer for børnene – både fagligt, socialt og i fællesskabet.
Udkommer Torsdag 9. november 2017

,
Hvad er angst? Hvorfor får man angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man selv gøre?
Udkommer Torsdag 9. november 2017

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.