Konference - Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler
Arrangement

Konference - Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler

Dato: Tirsdag 20. marts 2018 kl. 09:00 - kl. 16:00

Konference med psykolog Bo Hejlskov Elvén om professionaliseringen af det pædagogiske arbejde med børn i konfliktsituationer.

De 17 principper for low arousal 

Konferencen præsenterer en forskningsbaseret low arousal tilgang til arbejdet med kravtilpasning, konflikthåndtering og fysisk vold. Teorien bag low arousal bliver præsenteret levende og engageret af Bo Hejlskov Elvén igennem den første del af dagen. Der bliver efterfølgende knyttet praksiseksempler samt konkrete og enkle metoder til teorien, så der bliver konkrete redskaber at gå hjem med. Konflikter, vold og selvskadende adfærd er ret almindeligt forekommende i hele det pædagogiske felt. Konferencen tilbyder teori og metoder til adfærdshåndtering og - forebyggelse af konflikter, der har vist sig have god effekt. Metoderne bygger på neuropsykologi og affektteori og tager udgangspunkt i de professionelles måde at møde barnet eller børnene på.

Da professionaliseringen af konfliktarbejdet er et tema, der kan appellere til hele den pædagogiske sektor, kan målgruppen siges at være meget bred. Konferencen har hovedfokus på skolen, men de 17 principper dækker hele det pædagogiske felt, så pædagoger, ledere og konsulenter i daginstitutioner kan ligeledes profitere af at deltage. 
 

Praktiske oplysninger:
Konferencen finder sted torsdag den 20. marts 2018 kl. 9.00 – 16.00
University College Lillebælt, Campus Odense
Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

Pris for deltagelse er 1.500,- (ekskl. moms). Læs hele programmet samt tilmeld dig konferencen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvordan bør medarbejder og arbejdsplads reagere for at bremse stressens negative påvirkning og få den stressramte medarbejder ordentligt tilbage igen – og siden forbygge, at medarbejderen får tilbagefald?
Udkommer Fredag 25. maj 2018

Beskriver i et lettilgængeligt sprog og med mange konkrete eksempler og gode råd, hvordan man kan planlægge og gennemføre opstarten og indkøringsfasen i daginstitutionen.
Udkommer Fredag 1. juni 2018

,
Hvordan kan samskabelse skabe værdi i organisationer, og hvilket lederskab er nødvendigt i den samskabende organisation?
Udkommer Mandag 4. juni 2018

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen indeholder en udførlig beskrivelse af systemet og redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver desuden en grundig side for side-vejledning i anvendelsen af læsebogen og arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark
Udkommer Fredag 15. juni 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.