Konference - Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler
Arrangement

Konference - Professionelt arbejde med problemskabende adfærd i skoler

Dato: Tirsdag 20. marts 2018 kl. 09:00 - kl. 16:00

Konference med psykolog Bo Hejlskov Elvén om professionaliseringen af det pædagogiske arbejde med børn i konfliktsituationer.

De 17 principper for low arousal 

Konferencen præsenterer en forskningsbaseret low arousal tilgang til arbejdet med kravtilpasning, konflikthåndtering og fysisk vold. Teorien bag low arousal bliver præsenteret levende og engageret af Bo Hejlskov Elvén igennem den første del af dagen. Der bliver efterfølgende knyttet praksiseksempler samt konkrete og enkle metoder til teorien, så der bliver konkrete redskaber at gå hjem med. Konflikter, vold og selvskadende adfærd er ret almindeligt forekommende i hele det pædagogiske felt. Konferencen tilbyder teori og metoder til adfærdshåndtering og - forebyggelse af konflikter, der har vist sig have god effekt. Metoderne bygger på neuropsykologi og affektteori og tager udgangspunkt i de professionelles måde at møde barnet eller børnene på.

Da professionaliseringen af konfliktarbejdet er et tema, der kan appellere til hele den pædagogiske sektor, kan målgruppen siges at være meget bred. Konferencen har hovedfokus på skolen, men de 17 principper dækker hele det pædagogiske felt, så pædagoger, ledere og konsulenter i daginstitutioner kan ligeledes profitere af at deltage. 
 

Praktiske oplysninger:
Konferencen finder sted torsdag den 20. marts 2018 kl. 9.00 – 16.00
University College Lillebælt, Campus Odense
Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M

Pris for deltagelse er 1.500,- (ekskl. moms). Læs hele programmet samt tilmeld dig konferencen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Viden om bekymringer fra tre forskellige perspektiver: det eksistentielle, det psykologiske og det biologiske. Anna Kåver lægger op til selvrefleksion og viser, hvordan vi på en god måde kan forholde sig til vores sårbarhed og livets indbyggede usikkerhed.
Udkommer Fredag 2. marts 2018

Hvordan stilles diagnoserne? Hvordan foregår behandlingen? Hvad er fremtidsudsigterne? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er pårørende til et menneske med en personlighedsforstyrrelse?
Udkommer Tirsdag 20. marts 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

Ud fra 30 hovedpunkter undersøger Paul Gilbert de grundlæggende principper for compassionfokuseret terapi og giver en detaljeret beskrivelse af aspekterne ved compassion, som det anvendes i CFT.
Udkommer Onsdag 16. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.