NYT! Spørgsmål, der fremmer forandring - Kursus i det motiverende interview.
Arrangement

NYT! Spørgsmål, der fremmer forandring - Kursus i det motiverende interview.

Dato: Fredag 3. november 2017 kl. 10:00 - kl. 17:00

En respektfuld samtaleform, der kan hjælpe dine klienter til at træffe beslutninger i livsvalg, hvor ambivalens og afmagt er udtalt.

Ofte støder vi som psykologer på klienter, der befinder sig i en vanskelig eller uholdbar situation, hvor det er nødvendigt at ændre livsstil, fx holde op med at drikke - eller i hvert tilfælde sætte forbruget væsentligt ned, begynde at motionere/bevæge sig mere eller sige fra overfor en tyrannisk partner eller arbejdsgiver, som truer med at nedbryde klienten. Løsningen på problemet kan forekomme psykologen enkel, men valget kan for klienten være vanskeligt, fordi patienten oplever at løsningen på problemet har en høj pris eller kræve talenter, som klienten ikke har udviklet. En beslutning om en ændring i ens livssituation eller levemåde kan derfor være vanskelig at træffe. Og hvis beslutningen skal være holdbar, så nytter det ikke at komme med “gode råd”. Det er vigtigt, at det er klienten selv, der kommer frem til en løsning på problemet. Det motiverende interview er en egnet metode i denne sammenhæng.¨ 

Kurset vil bestå af teoretiske oplæg, praktiske øvelser og diskussion med formålet om at udstyre dig med “kommunikative værktøjer” sådan, at du bliver i stand til at styre og strukturere en samtale professionelt og med en bevidsthed om egne og klienternes reaktioner.

Monica Tafdrup Notkin er privatpraktiserende psykolog i et psykologfællesskab, hvor hun især arbejder med angst og stress. Hun har udgivet bogen “Få mod til at Tale”, som også inddrager elementer af Den motiverende samtale. 

Tid og sted: 

Fredag d. 22. september kl. 10:00 - 17: 00 

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Prisen er kr. 1.778,- (excl. moms) 

Læs mere og tilmeld dig kurset her: http://www.dp.dk/uddannelse-karriere/kurser-og-arrangementer/kursusbeskrivelse/171103/ 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.