NYT! Spørgsmål, der fremmer forandring - Kursus i det motiverende interview.
Arrangement

NYT! Spørgsmål, der fremmer forandring - Kursus i det motiverende interview.

Dato: Fredag 3. november 2017 kl. 10:00 - kl. 17:00

En respektfuld samtaleform, der kan hjælpe dine klienter til at træffe beslutninger i livsvalg, hvor ambivalens og afmagt er udtalt.

Ofte støder vi som psykologer på klienter, der befinder sig i en vanskelig eller uholdbar situation, hvor det er nødvendigt at ændre livsstil, fx holde op med at drikke - eller i hvert tilfælde sætte forbruget væsentligt ned, begynde at motionere/bevæge sig mere eller sige fra overfor en tyrannisk partner eller arbejdsgiver, som truer med at nedbryde klienten. Løsningen på problemet kan forekomme psykologen enkel, men valget kan for klienten være vanskeligt, fordi patienten oplever at løsningen på problemet har en høj pris eller kræve talenter, som klienten ikke har udviklet. En beslutning om en ændring i ens livssituation eller levemåde kan derfor være vanskelig at træffe. Og hvis beslutningen skal være holdbar, så nytter det ikke at komme med “gode råd”. Det er vigtigt, at det er klienten selv, der kommer frem til en løsning på problemet. Det motiverende interview er en egnet metode i denne sammenhæng.¨ 

Kurset vil bestå af teoretiske oplæg, praktiske øvelser og diskussion med formålet om at udstyre dig med “kommunikative værktøjer” sådan, at du bliver i stand til at styre og strukturere en samtale professionelt og med en bevidsthed om egne og klienternes reaktioner.

Monica Tafdrup Notkin er privatpraktiserende psykolog i et psykologfællesskab, hvor hun især arbejder med angst og stress. Hun har udgivet bogen “Få mod til at Tale”, som også inddrager elementer af Den motiverende samtale. 

Tid og sted: 

Fredag d. 22. september kl. 10:00 - 17: 00 

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Prisen er kr. 1.778,- (excl. moms) 

Læs mere og tilmeld dig kurset her: http://www.dp.dk/uddannelse-karriere/kurser-og-arrangementer/kursusbeskrivelse/171103/ 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Efter 11. september 2001 henvendte CIA og amerikanske politikere sig til flere psykologer og bad dem arbejde for nationens sikkerhed. Forskningspenge i rigeligt mål tilflød dem, der ville forsøge at finde svarene på, hvordan man kan udøve effektiv sindelagskontrol.
Udkommer Tirsdag 31. oktober 2017

,
Gode hemmeligheder, der kilder i maven, behøver ikke at blive fortalt til de voksne. Men dårlige hemmeligheder, der gør ondt i maven, skal siges.
Udkommer Onsdag 1. november 2017

I enhver voksenkonflikt er børn i klemme. Det er de voksnes ansvar at løse konflikter og skabe gode rammer for børnene – både fagligt, socialt og i fællesskabet.
Udkommer Torsdag 9. november 2017

,
Hvad er angst? Hvorfor får man angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man selv gøre?
Udkommer Torsdag 9. november 2017

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.