Temadag: Ud af magtkampen — konflikter og relationer uden vindere og tabere
Arrangement

Temadag: Ud af magtkampen — konflikter og relationer uden vindere og tabere

Dato: Torsdag 9. november 2017 kl. 09:00 - kl. 15:30

Inpraxis inviterer til temadag om pædagogik uden konfrontationer ved Bo Hejlskov Elvén

Kom og få inspiration til din pædagogiske praksis med børn, unge og voksne og få nye metoder og teorier du kan anvende i dit arbejde som supervisor, vejleder eller familierådgiver.

På denne temadag vil Bo Hejlskov Elven præsentere sine principper for pædagogisk arbejde med børn, unge og vokse, og hvordan man kan lave pædagogisk arbejde og håndtere konflikter uden konfrontationer. Med afsæt i hverdagseksempler og antagelsen ”mennesker der kan opføre sig ordentligt, gør det!” giver han ny inspiration til, hvordan man kan tænke og tale om pædagogik og konflikter og ikke mindst, hvordan disse kan løses på værdige måder uden vindere og tabere.

Vi har inviteret ham til inpraxis, fordi hans tilgang og hans menneskesyn har ligheder med den etik, der for os bor i de narrative og systemiske tilgange. Hans tænkemåder udfordrer eksisterende diskurser omkring opdragelse og konsekvenspædagogik med straf og belønning og giver andre bud på tænkemåder ved hjælp af sin low-arousal pædagogik. Samtidig kombinerer han et ekstremt stærkt fagligt fundament og forskning indenfor neuropsykologi, stressforskning og affektteori med en meget konkret, praksisnær tilgang og en eminent og enkel formidling af denne, så man kan bruge det i sin pædagogiske praksis allerede dagen efter.

Bo Hejlskov Elvén er autoriseret psykolog og har i mange år arbejdet med adfærdsproblemer i skolen, psykiatrien og på det sociale område, særligt i relation til mennesker med udviklingsforstyrrelser. Siden har Bo dog med afsæt i erfaringerne fra dette område, videreudviklet og tilpasset sin teori og sine metoder til skoleområdet, ældreområdet, psykiatrien og hans seneste bog, ”Rabalder i børnefamilien” er målrettet forældre, som ønsker at kunne håndtere episoder med højt affektniveau i familier. Bo er en international kendt oplægsholder og forfatter, har talt på en række internationale kongresser og konferencer bl.a. inden for autismeområdet. 

Tid og sted

9. november 2017, kl. 9-15.30

Inpraxis
Stengade 51A, 2.sal th.
3000 Helsingør.

Pris

1850 kr. excl. Moms (for inpraxis kursister kr. 1350 excl. Moms). Ved tre eller flere deltagere fra samme arbejdsplads giver vi 10 procent rabat (dog ikke hvis man får rabatten som inpraxis kursist).

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på Inpraxis' hjemmeside.

Bilag Størrelse

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, , ,
Denne bog er tænkt som et arbejdsredskab, der kan hjælpe mennesker, der lider af en spiseforstyrrelse på deres vej mod helbredelse. Hvert kapitel indeholder både teori og opgaver.
Udkommer Mandag 16. april 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Onsdag 2. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.