Forlagets arrangementer

Arrangement Mandag 22. januar 2018 kl. 17:00 - kl. 19:00

Kom og mød forfatterne bag 'Ledelse efter fyringer', når vi inviterer til inspirerende fagligt Gå-Hjem-Møde og bogreception i København

Arrangement Torsdag 8. februar 2018 kl. 15:00 - kl. 17:00

I anledning af udgivelsen af Lotte Lüschers nye bog 'Lederen mellem tvivl og handlekraft - paradokser i det personlige lederskab' inviterer vi i samarbejde med Clavis Erhvervspsykologi til Gå-Hjem-Møde og reception den 8. februar i København.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.