Webinar

Arrangement Torsdag 22. april 2021 kl. 16:00 - kl. 17:30

Kom til gratis webinar i foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis" med Reinhard Stelter. Webinaret afholdes 22. april kl. 16.00 - 17.30 via Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig - se mere nedenfor.

Arrangement Tirsdag 9. marts 2021 kl. 14:00 - kl. 15:00

Hvordan skaber du værdi med MUS? Hvordan støver du et forældet MUS-koncept af? Hvad skal der til, for at MUS-samtalen motiverer og bidrager til den ønskede udvikling?

Arrangement Onsdag 18. november 2020 kl. 15:00 - kl. 15:45

Forfatterne Dorthe Klint Petersen og Louise Rønberg præsenterer EVALD – et nyt dansk digitalt materiale til evaluering af læseforståelse til 3.-6. klassetrin. Tilmeld dig og hør, hvordan du med EVALD får et solidt grundlag for at kunne vurdere dine elever og tilrettelægge din undervisning.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

Små forandringer på arbejdspladsen kan virke ubetydelige, men har stor betydning for trivsel og motivation.
Udkommer Tirsdag 20. april 2021

Hvad er grubleri og bekymring egentlig? Hvorfor gør man det? Hvordan påvirker det humøret og hverdagen? Hvordan kan man ændre sine vaner?
Udkommer Mandag 26. april 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.