Inger-Lise Lund Petersen

Inger-Lise Lund Petersen er lektor på Københavns Professionshøjskole, hvor hun arbejder med efter- og videreuddannelse af vejledere. Hun er fagansvarlig og underviser på diplomuddannelserne i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning samt vejledning og supervision. Hun har arbejdet inden for vejledningsområdet i 25 år med praksiserfaring fra grund- og erhvervsskolen samt UU, Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Inger-Lise Lund Petersen har siden 2017 været associeret medlem af forskningsenheden på Conservatoire National des Arts et Métiers i Paris i vejledningsafdelingen INETOP (L’institut national d’étude du travail et d’orientation professionnelle), hvor hun forsker i eksistentiel vejledning.

Inger-Lise Lund Petersen er medlem af bestyrelsen i Danmarks Vejlederforening, ligesom hun er medlem af NoRNet (The Nordic Research Network on Transitions, Career and Guidance), Nordic Network VALA (Netværk for udbydere af vejlederuddannelse på diplom- og masterniveau i de baltiske og nordiske lande), NICE Foundation (Network for Innovation in Career Guidance and Counselling in Europe) samt Nationalt Netværk for Forskning i Vejledning.

Bog * NYHED 3. DECEMBER * Inspirations- og brugsbog, der viser hvordan man arbejder med eksistentiel vejledning, og hvordan man i vejledningen inddrager de spørgsmål, vi alle stiller os i livet.

320,00 kr. m/moms

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

, , , , ,
Tema: BØRNE- OG ELEVPERSPEKTIVER.
Udkommer Mandag 7. december 2020

, , , , , ,
Udkommer Onsdag 9. december 2020

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Fredag 18. december 2020

Konkrete metoder, tilgange, viden og erfaringer giver inspiration til at lede i en tid, hvor klassiske ledelsesmodeller og organisationsstrukturer er under opbrud.
Udkommer Torsdag 28. januar 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.