Profil

Vores mission er at bidrage til en bedre hverdag og fremtid for børn, unge og voksne

Om forlaget

Kendetegnende for vores produkter skal være, at der er samtidigt fokus på individet, konteksten og aktøren. Uanset temaet skal der være udblik mod andre områder - både når der er tale om et kompetencefelt og et problemfelt.

Vi ønsker, at du som kunde får en oplevelse af, at vi kobler det teoretiske fundament til håndtering i praksis med blik på og anbefaling af, hvordan du kan komme videre med den indsigt, du har fået. Vi bestræber os på at kunne hjælpe dig eller dine pårørende med svar på spørgsmålene Hvad så? og Hvad nu?

Vi bestræber os på at inspirere til bedre praksis - uanset om det er personligt eller professionelt - og sætter en dyd i at møde dig i øjenhøjde.

Vi har fingeren på pulsen i forhold til nye tendenser og tiltag, da vi har en tæt kontakt til såvel praktikerne som forskningsmiljøerne. Vi samarbejder med de bedste forfattere og førende fagfolk og søger at skabe fornyelse baseret på forlagets grundlæggende værdier om høj kvalitet, faglighed og seriøsitet.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Viden om bekymringer fra tre forskellige perspektiver: det eksistentielle, det psykologiske og det biologiske. Anna Kåver lægger op til selvrefleksion og viser, hvordan vi på en god måde kan forholde sig til vores sårbarhed og livets indbyggede usikkerhed.
Udkommer Fredag 2. marts 2018

Hvordan stilles diagnoserne? Hvordan foregår behandlingen? Hvad er fremtidsudsigterne? Og hvordan kan man hjælpe, hvis man er pårørende til et menneske med en personlighedsforstyrrelse?
Udkommer Tirsdag 20. marts 2018

,
Tells the story of the rich heritage of the Nordic peoples: as explorers, navigators, trendsetters, political and educational innovators.
Udkommer Fredag 20. april 2018

Ud fra 30 hovedpunkter undersøger Paul Gilbert de grundlæggende principper for compassionfokuseret terapi og giver en detaljeret beskrivelse af aspekterne ved compassion, som det anvendes i CFT.
Udkommer Onsdag 16. maj 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.