Bogreception: Den interne konsulent
Arrangement

Bogreception: Den interne konsulent

Dato: Onsdag 5. februar 2020 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af udgivelsen "Den interne konsulent - strategisk udviklingsarbejde i organisationer" inviterer Morten Jack og Michala Schnoor til bogreception d. 5. februar 2020 kl. 15:00-17:00.

Kom og hør forfatterne fortælle om bogen, der omhandler de udfordringer og dilemmaer, der gør sig gældende, når man som konsulent har til opgave at skabe udvikling og forandring i den organisation, man selv er ansat i.

Bogen stiller skarpt på god konsulentpraksis, og hvordan man som intern konsulent kan arbejde professionelt med at skabe organisatorisk værdi. Det kalder forfatterne strategisk udviklingsarbejde og indikerer dermed, at god konsulentpraksis handler om både resultat og proces: Hvilke mål skal vi nå? Og hvordan kommer vi derhen på en god måde?

Praktisk information
Dato: 5. februar 2020 kl. 15:00-17:00
Adresse: Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, 1124 København K 
Tilmelding: Send en mail til Dansk Psykologisk Forlag på info@dpf.dk 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvordan identificerer du paradokser, når de viser sig i organisationen? Og hvad kan du som leder gøre, når din handlekraft bliver stækket af paradoksernes modsatrettede krav?
Udkommer Torsdag 23. januar 2020

,
Nyt digitalt prøvemateriale på vej. ST-prøven udkommer foråret 2020, men med mulighed for prøveadgang fra december 2019.
Udkommer

Konkret viden om LGBT+, hvad de enkelte bogstaver står for,og hvor mangfoldigt køn og køns­forståelse, kønsidentitet og seksuel orientering i virkeligheden er.
Udkommer Mandag 3. februar 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.