Certificeringskursus i EQ-i 2.0
Arrangement

Certificeringskursus i EQ-i 2.0

Dato: Onsdag 25. marts 2020 kl. 10:00

Hvis du ønsker at komme igang med at bruge testen EQ-i 2.0, så tilmeld dig certificeringskursus

EQ-i 2.0 og EQ-360 beskæftiger sig med den enkelte medarbejders, leders eller teams sociale og følelsesmæssige styrker og svagheder. Omfattende forskning med EQ-i i mere end 20 år har vist, at fokus på og udvikling af disse kompetencer har stor betydning for an lang række såvel hårde som bløde faktorer inden for mange forskellige brancher og stillingstyper.

EQ-i 2.0 kræver certificering, som finder sted på disse kursuser, der strækker sig over to dage. Kurserne afholdes af Brøgger Erhvervspsykologer og finder sted på Dansk Psykologisk Forlag.

Tid og sted
Kurset finder sted den 25. og 26. marts hos Dansk Psykologisk Forlag, Knabrostræde 3, 1. sal, 1210 København K. Hold dig opdateret på hjemmesiden i forhold til kursets tidspunkt og andre oplysninger. 

Pris og tilmelding
Prisen for deltagelse er 17.500 kroner ex. moms og tilmelding foregår via Brøgger Erhvervspsykologer

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.