Certificeringskursus i EQ-i 2.0
Arrangement

Certificeringskursus i EQ-i 2.0

Dato: Onsdag 25. oktober 2017 kl. 09:00 - Torsdag 26. oktober 2017 kl. 16:00

Hvis du ønsker at komme igang med at bruge testen EQ-i 2.0, så tilmeld dig efteårets certificeringskursus

EQ-i 2.0 og EQ-360 beskæftiger sig med den enkelte medarbejders, leders eller teams sociale og følelsesmæssige styrker og svagheder. Omfattende forskning med EQ-i i mere end 20 år har vist, at fokus på og udvikling af disse kompetencer har stor betydning for an lang række såvel hårde som bløde faktorer inden for mange forskellige brancher og stillingstyper.

EQ-i 2.0 kræver certificering, som finder sted på dette kursus, der strækker sig over to dage. Kurset afholdes af Brøgger Erhvervspsykologer og finder sted på Dansk Psykologisk Forlag.

Tid og sted
Kurset afholdes den 25. og 26. oktober 2017 kl. 9.30-16.00 begge dage. Det finder sted hos Dansk Psykologisk Forlag, Knabrostræde 3, 1. sal, 1210 København K.

Pris og tilmelding
Prisen for deltagelse er 16.500 kroner ex. moms og tilmelding foregår via Brøgger Erhvervspsykologer.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.