Danmarks læringsfestival 2019
Arrangement

Danmarks læringsfestival 2019

Dato: Onsdag 13. marts 2019 kl. 09:00 - Torsdag 14. marts 2019 kl. 17:00

Besøg os på stand 288. Se vores nye udgivelser, og gør et kup på vores ’tilbuds-ø’.

Danmarks Læringsfestival er inspiration til undervisningsverdenen. Styrelsen for it og læring (STIL) og CFU Danmark arrangerer i fællesskab Danmarks Læringsfestival. Læringsfestivalen er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som underviser, konsulent, studerende, pædagog og leder. Festivalen samler hvert år mere end 5000 professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, videndeling, netværk o.m.a.

Mød vores forfattere

ONSDAG 13. MARTS KL. 13.15 - LOKALE 6
Læs sammen - nyt system til den første læseundervisning v/ Conni Camilla Isgaard
Hør, hvordan du med Læs sammen inkluderer alle elever med differentierede, lydrette tekster og et lydbillede-alfabet. Der er fokus på læsestrategier, skrivning, sproglig bevidsthed samt musik og bevægelse.

ONSDAG 13. MARTS KL. 14.15 - LOKALE 6
SSK - Skriftsproglige kompetencer – digital skriveprøve v/ Ida Lyndby Jensen og Henrik Skovdahl Hansen
Vi præsenterer et nyt dansk tekstanalyseværktøj, udviklet med støtte fra Undervisningsministeriet. Med unik kombination afmaskinel tekstanalyse og lærerbedømmelse evalueres elevernes skriftlige fremstilling inden for fem genrer.

TORSDAG 14. MARTS KL. 13.15 - LOKALE 6
EVALD – nyt digitalt evalueringsmateriale v/ Dorthe Klint Petersen og Louise Rønberg
Den nye danske læseprøve EVALD afdækker elevernes læseforståelse af forskellige typer tekster til mellemtrinnet. Hør mere og få eksempler på, hvordan evalueringsresultater kan danne udgangspunkt for undervisning i læseforståelse.
 

Tid og sted
Messen afholdes den 13. og 14. marts 2019 kl. 9.00-16.00 begge dage. Sidste foredrag slutter kl. 17:00. Det finder sted i Bella Center på Center Boulevard 5, 2300 København S.

Pris og tilmelding
Der er gratis adgang til udstillingen og oplæggene. Få flere oplysninger, og læs mere om, hvad I kan registrere jer til på Danmarks Læringsfestival 2019.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, ,
2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel med David Cooperrider, ophavsmanden til AI, som medforfatter.
Udkommer Torsdag 4. april 2019

Denne 3. udgave af Esben Hougaards store oversigtsværk om psykoterapi er gennemgribende revideret og videnskabeligt opdateret med den nyeste forskning.
Udkommer Mandag 8. april 2019

, , , ,
Anden del af Psyke & Logos temanummer om sorgens psykologi indeholder empiriske og kliniske perspektiver på sorgens psykologi. Udkommer medio april.
Udkommer Mandag 15. april 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.