Eksklusivt gå-hjem-møde i København med strategiekspert og forfatter Stephen Cummings
Arrangement

Eksklusivt gå-hjem-møde i København med strategiekspert og forfatter Stephen Cummings

Dato: Mandag 11. december 2017 kl. 16:00 - kl. 18:00

Den 11. december gæster Stephen Cummings landet. I den forbindelse inviterer Dansk Psykologisk Forlag og AROS Business Academy til dette helt særlige arrangement i midten af København.

Investér en eftermiddag i strategiens tegn, og tag hjem med ny viden og nye perspektiver! Stephen Cummings holder et fagligt oplæg med udgangspunkt i bogen Håndbog i strategilægning - Sådan udformer og formidler du mere effektive strategier. Steen Hildebrandt, landets førende ledelsesekspert og manden bag AROS Mini MBA, indleder seancen med et oplæg, hvor han giver sit perspektiv på temaet ud fra en dansk kontekst. Efter de faglige oplæg er der tid til at stille spørgsmål og komme med input. Denne del bliver styret af ledelsesrådgiver, boganmelder ved Børsen og underviser på AROS Mini MBA, Henrik Ørholst. Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at Stephen Cummings oplæg og den efterfølgende debat afholdes på engelsk.

Under arrangementet serverer vi lette forfriskninger. Derudover kan du købe Håndbog i strategilægning til særpris på dagen.

Tilmeld dig med det samme, så er du sikker på at få plads på dette eksklusive arrangement med begrænsede pladser.

Om Håndbog i strategilægning
Bogen viser, hvordan du - baseret på anerkendte modeller med enkle tegninger, farver og symboler - kan diskutere og præsentere din strategi, så den brænder igennem til dem, der skal bruge strategien og drive og udvikle virksomheden på det bedst mulige grundlag og med de rigtige informationer printet på nethinden.

"Jeg tøver ikke med at anbefale denne bog, som er sat sammen på en helt anden måde end nogen anden strategibog, jeg har læst. Som strategifacilitator føler jeg mig som en tryllekunstner, der får afsløret sit hovednummer."
- Lone Mandix, Maskinmesteren

Læs mere om bogen her.
 

TID OG STED
Mandag den 11. december 2017 kl. 16.00-18.00.
Arrangementet finder sted hos CPH Conference, DGI-Byen, Tietgensgade 65, 1704 København V.

TILMELDING 
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 5. december.

Vi forbeholder os ret til at fakturere 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Håndbog med konkrete råd om mestring af sorg, der kan hjælpe efterladte til at leve videre med det smertefulde tab.
Udkommer Mandag 9. juli 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse medio 2018.
Udkommer Onsdag 1. august 2018

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen indeholder en udførlig beskrivelse af systemet og redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver desuden en grundig side for side-vejledning i anvendelsen af læsebogen og arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlagsarrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.