Folkeuniveristetet Højbjerg: Tredje generations coaching
Arrangement

Folkeuniveristetet Højbjerg: Tredje generations coaching

Dato: Onsdag 11. december 2019 kl. 10:15 - kl. 16:15

Ønsker du at få indblik i den nyeste og banebrydende udvikling inden for coaching, og er du parat til at tænke dialoger og samtaler på en ny måde?

Coaching er blevet et betydningsfuldt redskab i hverdagen, fordi samfundet hele tiden stiller nye krav til kompetenceudvikling, læring, ledelse samt team- og organisationsudvikling. Coaching kan hjælpe til at skabe ny viden og mestring af sociale forhandlinger.

Forelæsningen dykker ned i coaching og coachingpsykologiens verden og beskæftiger sig med aktuel samfundsforskning, nye læringsteorier og diskurser om det personlige lederskab. Lær, hvordan du med det nye udviklingsværktøj 'Tredje generations coaching®' kan være med til at udvikle værdiorienterede samtaler, der skaber ny viden, refleksioner og perspektiver. Og bliv klogere på, hvordan du finder kernen i motivationen hos den enkelte, i teamet eller organisationen ved at udvikle en ny dialogkultur. 

Forelæsningen er baseret på bogen 'Tredje generations coaching®', som kan tilkøbes. Tilbring en lærerig dag i de smukke omgivelser på Moesgaard Museum. Forelæsningsdagen inkluderer frokostbuffet i museets café.

Moesgaard Museum holder åbent til kl. 21.00 denne dag, så du har mulighed for at besøge museet efter kursets afslutning. Bemærk: indgangsbillet til Moesgaard Museum er ikke inkluderet i kursusprisen.

NB: Vælger du at tilkøbe bogen, vil den blive udleveret af Folkeuniversitetets vært på stedet den 11/12. Husk at medbringe din billet. Vær opmærksom på, at der lukkes for tilkøb af bøger ca. 2 uger før holdstart af hensyn til levering.

Praktisk information 
Forelæsningen finder sted onsdag d. 11.12.2019 kl. 10:15
Moesgaard Museum, lokale 302
Moesgård Alle 15
8270 Højbjerg

Pris og tilmeldning 
Det koster 1.225 kr. at deltage i forelæsningen.
Tilmelding skal ske via Folkeuniversitetet her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
Giver matematiklærere og matematikvejledere et alsidigt og nuanceret redskab til at udvikle undervisningen og opbygge et stærkt og kvalificeret fagsamarbejde.
Udkommer Mandag 28. juni 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Tirsdag 31. august 2021

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Fredag 31. december 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.