Folkeuniveristetet Højbjerg: Tredje generations coaching
Arrangement

Folkeuniveristetet Højbjerg: Tredje generations coaching

Dato: Onsdag 11. december 2019 kl. 10:15 - kl. 16:15

Ønsker du at få indblik i den nyeste og banebrydende udvikling inden for coaching, og er du parat til at tænke dialoger og samtaler på en ny måde?

Coaching er blevet et betydningsfuldt redskab i hverdagen, fordi samfundet hele tiden stiller nye krav til kompetenceudvikling, læring, ledelse samt team- og organisationsudvikling. Coaching kan hjælpe til at skabe ny viden og mestring af sociale forhandlinger.

Forelæsningen dykker ned i coaching og coachingpsykologiens verden og beskæftiger sig med aktuel samfundsforskning, nye læringsteorier og diskurser om det personlige lederskab. Lær, hvordan du med det nye udviklingsværktøj 'Tredje generations coaching®' kan være med til at udvikle værdiorienterede samtaler, der skaber ny viden, refleksioner og perspektiver. Og bliv klogere på, hvordan du finder kernen i motivationen hos den enkelte, i teamet eller organisationen ved at udvikle en ny dialogkultur. 

Forelæsningen er baseret på bogen 'Tredje generations coaching®', som kan tilkøbes. Tilbring en lærerig dag i de smukke omgivelser på Moesgaard Museum. Forelæsningsdagen inkluderer frokostbuffet i museets café.

Moesgaard Museum holder åbent til kl. 21.00 denne dag, så du har mulighed for at besøge museet efter kursets afslutning. Bemærk: indgangsbillet til Moesgaard Museum er ikke inkluderet i kursusprisen.

NB: Vælger du at tilkøbe bogen, vil den blive udleveret af Folkeuniversitetets vært på stedet den 11/12. Husk at medbringe din billet. Vær opmærksom på, at der lukkes for tilkøb af bøger ca. 2 uger før holdstart af hensyn til levering.

Praktisk information 
Forelæsningen finder sted onsdag d. 11.12.2019 kl. 10:15
Moesgaard Museum, lokale 302
Moesgård Alle 15
8270 Højbjerg

Pris og tilmeldning 
Det koster 1.225 kr. at deltage i forelæsningen.
Tilmelding skal ske via Folkeuniversitetet her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Nyt prøvemateriale til mellemtrinnet. EVALD afdækker elevernes forståelse af fag- og skønlitterære tekster.
Udkommer Mandag 18. november 2019

, ,
Ledelsesredskaber og inspiration til at udvikle mere samarbejdende og innovative organisationer, der sætter medarbejdernes potentialer, viden og erfaringer i spil.
Udkommer Fredag 6. december 2019

, , , , , , , , , , , , , , ,
Tema: Dialogisk undervisning og pædagogisk praksis
Udkommer Torsdag 12. december 2019

, , , , , , , , , , ,
Volume 17 - nummer 4 - december 2019.
Udkommer Fredag 13. december 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Fredag 15. november 2019 kl. 10:00 - Søndag 17. november 2019 kl. 18:00

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.