Folkeuniversitetet Aarhus: Luppen på gruppen
Arrangement

Folkeuniversitetet Aarhus: Luppen på gruppen

Dato: Mandag 30. april 2018 kl. 17:15

En velfungerende gruppe skal kunne løse opgaverne mere effektivt, end den enkelte medarbejder kan alene. Men hvordan skaber du som leder det bedste samarbejde på tværs?

Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder og vurderer du, at der er potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for selve opgaveløsningen.

Forløbet præsenterer 4 værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik. Lær at sætte gruppens gode kræfter i spil, så flere tager medansvar for det, de er utilfredse med. Forelæsningerne henvender sig til ledere med personaleansvar og til projektledere og konsulenter, der faciliterer gruppers arbejde i både private og offentlige virksomheder.

Undervisningen tager afsæt i bogen Luppen på gruppen (2017)

Praktiske informationer: 

Forelæsningen finder sted mandag d. 30.04.2018 kl. 17:15

AU, bygning 1530, lokale D119
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus

Prisen for deltagelse er 360 kr. (210 kr. for studerende) 

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.