Folkeuniversitetet Aarhus: Luppen på gruppen
Arrangement

Folkeuniversitetet Aarhus: Luppen på gruppen

Dato: Mandag 30. april 2018 kl. 17:15

En velfungerende gruppe skal kunne løse opgaverne mere effektivt, end den enkelte medarbejder kan alene. Men hvordan skaber du som leder det bedste samarbejde på tværs?

Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder og vurderer du, at der er potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for selve opgaveløsningen.

Forløbet præsenterer 4 værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik. Lær at sætte gruppens gode kræfter i spil, så flere tager medansvar for det, de er utilfredse med. Forelæsningerne henvender sig til ledere med personaleansvar og til projektledere og konsulenter, der faciliterer gruppers arbejde i både private og offentlige virksomheder.

Undervisningen tager afsæt i bogen Luppen på gruppen (2017)

Praktiske informationer: 

Forelæsningen finder sted mandag d. 30.04.2018 kl. 17:15

AU, bygning 1530, lokale D119
Ny Munkegade 118
8000 Aarhus

Prisen for deltagelse er 360 kr. (210 kr. for studerende) 

Læs mere og tilmeld dig arrangementet her 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Kort og klar viden til dig, der har med mennesker at gøre, og som gerne vil håndtere og forebygge konflikter på en god og menneskelig måde.
Udkommer Fredag 26. oktober 2018

Performance Pipeline-metoden hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.
Udkommer Tirsdag 6. november 2018

, ,
Ny inspiration til din undervisningspraksis. Ved hjælp af Kompetencehjulet, som giver et 360 graders overblik, kan du undersøge og udvikle din undervisning.
Udkommer Onsdag 14. november 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Fredag 26. oktober 2018 kl. 10:00 - Lørdag 27. oktober 2018 kl. 18:00

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.