
Folkeuniversitetet Aarhus: Tredje generations coaching
Ønsker du at få indblik i den nyeste og banebrydende udvikling inden for coaching, og er du parat til at tænke dialoger og samtaler på en ny måde?
Hvad kendetegner den bæredygtige og meningsfulde samtale, der giver værdi for samtaleparterne? Ikke alle samtaler og dialogtyper er hjælpsomme og nyttige for den enkelte person. Det er vigtigt at forstå såvel den sociale som den organisatoriske ramme for samtalen for at kunne give den værdi og mening.
Dialogen er med til at sikre os et holdepunkt og en integritet i vores måde at agere i verden på. Hvis vi dvæler i dialogen, åbner der sig nye muligheder for en grundlæggende forståelse af os selv og hinanden.
Få input til at lytte til dig selv og den anden i dialogen, så du opnår en bæredygtig og meningsfuld samtale, som i sidste ende kan hjælpe dig til at finde dit etiske ståsted og egne personlige værdier.
Forløbet henvender sig bl.a. til dig, som har brug for en introduktion til at være dialogholder for professionelle, transformative og støttende samtaler (fx coaching, mentoring, udviklingssamtaler eller lignende). Forelæsningerne bygger på bogen 'Kunsten at dvæle i dialogen' (Dansk Psykologisk Forlag). Tilbring en lærerig dag i de smukke omgivelser på Moesgaard Museum. Forelæsningsdagen inkluderer frokostbuffet i museets café.
Maks. 25 deltagere
Praktisk information
Forelæsningen finder sted onsdag d. 25.11.2020 kl. 10:30
Moesgaard Museum, lokale 302
Moesgaard Alle 15
8270 Højbjerg
Pris og tilmeldning
Det koster 1275 kr. at deltage i forelæsningen. Kaffe og frokostbuffet er inkluderet i prisen. Indgangs billet til Moesgaard Museum er ikke inkluderet i prisen.
Tilmelding skal ske via Folkeuniversitetet her.