Folkeuniversitetet Emdrup: Det frygtløse lederteam
Arrangement

Folkeuniversitetet Emdrup: Det frygtløse lederteam

Dato: Tirsdag 17. december 2019 kl. 17:15 - kl. 21:15

Et lederteam er for organisationen, hvad et hjerte er for menneskekroppen. Hvis ikke hjertet fungerer, kan man reparere nok så meget på resten af kroppen, uden at det afhjælper symptomerne. På samme måde er det med lederteamet. Hvis ikke det fungerer optimalt, kan problemer i organisationen være tæt på umulige at afhjælpe.

Lederteamet spiller en central rolle i organisationen i dag. Der tales meget om selvledelse, og det er centralt, at vi som mennesker tager ansvar for vores liv. Men forskning viser, at vi har brug for hinanden for at lykkes, og lederteams skaber en unik værdi for organisationen, som den enkelte leder ikke alene kan skabe. Hvis det skal lykkes at udvikle kompetente og bæredygtige organisationer, må lederteamet stå sammen, skabe en kultur af frygtløs oprigtighed, vise retning og sammenhængskraft.

Få indblik i psykologien bag gode lederteams og få konkrete redskaber med hjem til brug i dit eget arbejdsliv. Forelæsningen tager afsæt i udgivelsen 'Det frygtløse lederteam'.

Praktisk information 
Forelæsningen finder sted tirsdag d. 17.12.2019 kl. 17:15
AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale D165
Tuborgvej 164
2400 København NV

Pris og tilmeldning 
Det koster 380 kr. at deltage i forelæsningen (210 kr. for studerende). 
Tilmelding skal ske via Folkeuniversitetet her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.