Folkeuniversitetet Emdrup: Kort & godt om vrede
Arrangement

Folkeuniversitetet Emdrup: Kort & godt om vrede

Dato: Onsdag 9. oktober 2019 kl. 17:15 - kl. 21:15

Vi kender det vist allesammen. Det der med at man hidser sig lidt for meget op. Fx i trafikken, når de andre trafikanter kører helt forfærdeligt. Eller på kontoret, når computeren igen arbejder alt for langsomt. Og endelig kommer vi måske til at bide af vores nærmeste, når vi er under pres.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, er du helt normal. Alle oplever vrede, og undersøgelser viser faktisk, at de fleste af os bliver vrede flere gange om ugen – ja måske dagligt. Men nogle gange bliver vreden for hyppig, intens eller langvarig, og det påvirker både den vrede og de pårørende.

Få et indblik i vredens univers og en række håndgribelige værktøjer til at håndtere vrede. For hvorfor bliver man vred, og hvad sker der i kroppen? Hvornår bliver vrede problematisk? Og hvordan håndterer vi bedst vores egen eller andres vrede? 

Forelæsningen er bl.a. relevant for familiemedlemmer, behandlere og andre, der ofte er i kontakt med mennesker med voldsom vrede. Undervisningen tager afsæt i ’Kort & godt om vrede’.

Praktisk information 
Forelæsningen finder sted onsdag d. 09.10.2019 kl. 17:15
AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale D165
Tuborgvej 164
2400 København NV

Pris og tilmeldning 
Det koster 220 kr. at deltage i forelæsningen (135 kr. for studerende). 
Tilmelding skal ske via Folkeuniversitetet her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlagsarrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.