Folkeuniversitetet Emdrup: Luppen på gruppen
Arrangement

Folkeuniversitetet Emdrup: Luppen på gruppen

Dato: Tirsdag 29. maj 2018 kl. 17:30

En velfungerende gruppe skal kunne løse opgaverne mere effektivt, end den enkelte medarbejder kan alene. Men hvordan skaber du som leder det bedste samarbejde på tværs?

Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder og vurderer du, at der er potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for selve opgaveløsningen.

Dette forløb, afholdt af Folkeuniversitetet Emdrup, præsenterer 4 værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik. Lær at sætte gruppens gode kræfter i spil, så flere tager medansvar for det, de er utilfredse med. Forelæsningerne henvender sig til ledere med personaleansvar og til projektledere og konsulenter, der faciliterer gruppers arbejde i både private og offentlige virksomheder.

Undervisningen tager afsæt i bogen Luppen på gruppen (2017)

Praktisk information

Forelæsningen finder sted Tirsdag d. 29.05.2018 kl. 17:30

AU, Campus Emdrup, bygning D, lokale D169
Tuborgvej 164
2400 København NV

Prisen for deltagelse er 360 kr. (210 kr. for studerende). 

Læs mere og tilmeld dig forelæsningen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Højtlæsningsbog om to bjørneunger, der er bedste venner i Bjørnehaven. Nanna skal på børnehjem og det bekymrer Samson, som forestiller sig alt muligt.
Udkommer Fredag 1. marts 2019

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, , , ,
Anden del af Psyke & Logos temanummer om sorgens psykologi indeholder empiriske og kliniske perspektiver på sorgens psykologi. Udkommer medio april.
Udkommer Mandag 15. april 2019

Giver et solidt teoretisk grundlag for refleksion og er en praktisk håndbog i, hvordan man møder professionsetiske udfordringer.
Udkommer Onsdag 15. maj 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.