Folkeuniversitetet: Den professionelle samtales ABC
Arrangement

Folkeuniversitetet: Den professionelle samtales ABC

Dato: Torsdag 3. september 2020 kl. 18:15 - kl. 20:00

Forelæsningen af cand. techn.soc. Klaus Bakdal henvender sig til alle professionelle - ledere, konsulenter og fagmedarbejdere – der har samtaler som en væsentlig del af deres virke. Mange samtaler lider under, at de enten styres kraftigt efter en bestemt metode, eller er baseret på den samtaleansvarliges egne vaner. Begge disse tilgange har det problem, at de ikke tager tilstrækkeligt udgangspunkt i den situation, som samtalen overhovedet er til for: Den anden i samtalen.

Forelæsningen tager afsæt i den helt nye bog om professionelle samtaler Atlas over professionelle samtaler, som forelæseren er medforfatter til.

Praktisk information
Tid og sted

Forelæsningen finder sted torsdag d. 3. september 2020 kl. 18:15-20:00 på Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro) Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Pris og tilmelding
Det koster 200 kr. at deltage og tilmelding foregår via Folkeuniversitets hjemmeside

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, , , , , , , , ,
Volume 18 - nummer 3 - oktober 2020. Tidsskrift om DIALOG > UDVIKLING > LEDELSE > ORGANISATION.
Udkommer Onsdag 4. november 2020

,
Lærervejledning til SK - Skriftlige Kompetencer. SK er en digital prøve til 5.-7- klasse, som giver et nuanceret indblik i dine elevers skriftlige kompetencer
Udkommer Torsdag 5. november 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Mandag 30. november 2020

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Fredag 11. december 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.