Forstå dine drømme - og bliv gladere for at være dig
Arrangement

Forstå dine drømme - og bliv gladere for at være dig

Dato: Tirsdag 1. september 2020 kl. 10:15 - kl. 12:00

Dine drømme – din ubevidste intelligens, som Michael Rohde kalder drømmene et udtryk for – fortæller dig hver eneste nat, om du lever dit liv i tråd med hvem du inderst inde er.

Om du går og gemmer dig i mængden, eller om du folder dig ud, som det enestående væsen du er (noget der aldrig er for sent!). Og det handler i øvrigt ikke om et egocentreret projekt på bekostning af andre, tværtimod. Når du får fat i dit inderste væsen, står ved dig selv, gør det, du er sat i verden til, så bliver du en kæmpe ressource og til glæde for andre.

Og det bliver i øvrigt lettere at være i et kærlighedsforhold med dig, da du vil blive meget mere bevidst om, hvad det er for en rolle du selv spiller i, at dit kærlighedsliv måske ikke er som du ønsker det.

Kom med denne formiddag og lær at udnytte din ubevidste intelligens.

Praktisk information
Tid og sted

Arrangementet finder sted tirsdag den 1. september kl. 10:15 - 12:00 på Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro) Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Pris og tilmelding
Deltagelse koster 200 kr. og tilmelding foregår via Folkeuniversitets hjemmeside.

 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvorfor og hvordan leger børn? Hvad betyder leg for børns psykologiske udvikling? Hvordan leger børn i dag?
Udkommer Tirsdag 11. august 2020

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Onsdag 30. september 2020

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Onsdag 30. september 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.