Gratis fagligt arrangement for 'Spiseforstyrrelsens labyrint'
Arrangement

Gratis fagligt arrangement for 'Spiseforstyrrelsens labyrint'

Dato: Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:00 - kl. 20:30

I anledning af udgivelsen af 'Spiseforstyrrelsens labyrint' inviterer vi i samarbejde med PsykInfo Odense til gratis fagligt arrangement den 22. maj 2018 i Odense.

Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen. Det er uvist, hvorfor nogle mennesker udvikler en spiseforstyrrelse. Fagfolk arbejder med en forståelse af, at spiseforstyrrelser opstår på baggrund af personlige, familiemæssige og sociale faktorer men også ud fra en erkendelse af, at mennesker med spiseforstyrrelser ikke er ens, og derfor heller ikke altid skal behandles ens.

Tirsdag den 22. maj 2018 kan du blive klogere på emnet og møde forfatterene og patienter, der deler deres erfaringer om at lide af en spiseforstyrrelse.

Der vil være snacks og lidt at drikke undervejs, og derudover vil der være mulighed for at købe Spiseforstyrrelsen labyrint af Maria Guala, Dorthe Nissen, Eva Wittenborn og Helene Nielsen  til særpris på dagen.

Om forfatterne

Maria Guala er overlæge i Team for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Afdeling Odense og specialeansvarlig overlæge for spiseforstyrrelsesområdet i Voksenpsykiatrien i Region Syddanmark.

Eva Wittenborn er uddannet sygeplejerske med specialuddannelse i psykiatri.

Helene Nygaard Nielsen er sygeplejerske i Team for Spiseforstyrrelser.

Dorthe Nissen er uddannet socialrådgiver og har arbejdet med mange forskellige psykiatriske og sociale problemstillinger. 

Tid og sted
22. maj 2018 kl. 19:00 - 20:30
Arrangementet finder sted Psykiatrisk Afdeling Odense, Auditorium P, J.B. Winsløws Vej 18, Indgang 220A, 5000 Odense C. NB: bemærk ændring af lokalitet! 

Pris og tilmelding 
Tilmelding skal ske via PsykInfo Region Syddanmark på tlf: 99 44 45 46 eller på  www.psykinfo.regionsyddanmark.dk

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Kort og klar viden til dig, der har med mennesker at gøre, og som gerne vil håndtere og forebygge konflikter på en god og menneskelig måde.
Udkommer Fredag 26. oktober 2018

Performance Pipeline-metoden hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.
Udkommer Tirsdag 6. november 2018

, ,
Ny inspiration til din undervisningspraksis. Ved hjælp af Kompetencehjulet, som giver et 360 graders overblik, kan du undersøge og udvikle din undervisning.
Udkommer Onsdag 14. november 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Fredag 26. oktober 2018 kl. 10:00 - Lørdag 27. oktober 2018 kl. 18:00

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.