Gratis fagligt arrangement for 'Spiseforstyrrelsens labyrint'
Arrangement

Gratis fagligt arrangement for 'Spiseforstyrrelsens labyrint'

Dato: Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:00 - kl. 20:30

I anledning af udgivelsen af 'Spiseforstyrrelsens labyrint' inviterer vi i samarbejde med PsykInfo Odense til gratis fagligt arrangement den 22. maj 2018 i Odense.

Når man lider af en spiseforstyrrelse, kan det føles, som om man er fanget i en labyrint. Man farer vild, vandrer i de samme spor igen og igen. Det er uvist, hvorfor nogle mennesker udvikler en spiseforstyrrelse. Fagfolk arbejder med en forståelse af, at spiseforstyrrelser opstår på baggrund af personlige, familiemæssige og sociale faktorer men også ud fra en erkendelse af, at mennesker med spiseforstyrrelser ikke er ens, og derfor heller ikke altid skal behandles ens.

Tirsdag den 22. maj 2018 kan du blive klogere på emnet og møde forfatterene og patienter, der deler deres erfaringer om at lide af en spiseforstyrrelse.

Der vil være snacks og lidt at drikke undervejs, og derudover vil der være mulighed for at købe Spiseforstyrrelsen labyrint af Maria Guala, Dorthe Nissen, Eva Wittenborn og Helene Nielsen  til særpris på dagen.

Om forfatterne

Maria Guala er overlæge i Team for Spiseforstyrrelser, Psykiatrisk Afdeling Odense og specialeansvarlig overlæge for spiseforstyrrelsesområdet i Voksenpsykiatrien i Region Syddanmark.

Eva Wittenborn er uddannet sygeplejerske med specialuddannelse i psykiatri.

Helene Nygaard Nielsen er sygeplejerske i Team for Spiseforstyrrelser.

Dorthe Nissen er uddannet socialrådgiver og har arbejdet med mange forskellige psykiatriske og sociale problemstillinger. 

Tid og sted
22. maj 2018 kl. 19:00 - 20:30
Arrangementet finder sted Psykiatrisk Afdeling Odense, Auditorium P, J.B. Winsløws Vej 18, Indgang 220A, 5000 Odense C. NB: bemærk ændring af lokalitet! 

Pris og tilmelding 
Tilmelding skal ske via PsykInfo Region Syddanmark på tlf: 99 44 45 46 eller på  www.psykinfo.regionsyddanmark.dk

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.