Gratis fagligt gå-hjem-møde for 'Kort & godt om unge & stress'
Arrangement

Gratis fagligt gå-hjem-møde for 'Kort & godt om unge & stress'

Dato: Torsdag 17. maj 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af udgivelsen af Kort & godt om unge & stress inviterer vi i samarbejde med DPU til gratis fagligt Gå-Hjem-Møde og reception den 17. maj i København.

Hvad er stress? Hvorfor bliver unge stressede? Hvad sker der i kroppen? Hvordan oplever forældre og lærere stress hos unge? Og hvordan kan forældre, lærere og unge selv reducere og forebygge stress?                      

KORT & GODT OM UNGE & STRESS henvender sig til dig, der er ung og oplever stress og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp. Bogen henvender sig også til forældre og lærere, der oplever stress hos unge og ønsker mere viden om, hvordan de kan hjælpe, og hvordan unges stress kan påvirke både familie- og skoleliv. 

Torsdag den 17. maj kan du høre oplæg ved forfatterne, formanden for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning Jens Philip Yazdani og rådgivere fra studenterrådgivningen.

Vi serverer snacks og lidt at drikke undervejs, og derudover har du mulighed for at købe bogen Kort & godt om unge & stress til særpris på dagen.
 

Om forfatterne:

Freja Filine Petersen, cand.pæd. i pædagogisk psykologi, ph.d.-stipendiat, forsker i psykisk sundhed blandt børn og unge på DPU, Aarhus Universitet og Center for Psykisk Sundhedsfremme, Københavns Universitet. Har ledet udviklingen af det stressreducerende kursus Åben og Rolig for Unge. 

Laila Colding Lagermann, ph.d., cand.pæd. i pædagogisk psykologi, i uddannelses- og ungdomsforsker ved Aarhus Universitet. Holder foredrag, workshops, kurser og rådgiver om bl.a. ungdomskultur, (mis)trivsel og (de)motivation i uddannelse, stress, stresshåndtering og -reduktion og har samtaleforløb med stressramte unge og unge i mistrivsel.

Anne Maj Nielsen, ph.d., cand.psych., lektor og leder af afdelingen for pædagogisk psykologi på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet. Hun har forsket i meditation, mindfulness, relationskompetence og andre kropslige og æstetiske læreprocesser, der har betydning for børn og unges udvikling og læring, bl.a. i forhold til stressreaktioner.
 

Tid og sted: 
Mødet finder sted torsdag d. 17. maj 2018 kl. 16:00 - 18:00

DPU, Århus Universitet
Emdrupvej 115 
2400 København NV
Festsalen A220

Tilmelding: 
Arrangementet er gratis for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til DPU her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Kort og klar viden til dig, der har med mennesker at gøre, og som gerne vil håndtere og forebygge konflikter på en god og menneskelig måde.
Udkommer Fredag 26. oktober 2018

Performance Pipeline-metoden hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.
Udkommer Tirsdag 6. november 2018

, ,
Ny inspiration til din undervisningspraksis. Ved hjælp af Kompetencehjulet, som giver et 360 graders overblik, kan du undersøge og udvikle din undervisning.
Udkommer Onsdag 14. november 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Fredag 26. oktober 2018 kl. 10:00 - Lørdag 27. oktober 2018 kl. 18:00

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.