Gratis fagligt Gå-Hjem-Møde om ordblindhed
Arrangement

Gratis fagligt Gå-Hjem-Møde om ordblindhed

Dato: Torsdag 2. november 2017 kl. 16:00 - kl. 18:00

Den 31. august udkom bogen Ordblind - gå efter drømmen af Birgitte Bartholdy. I den anledning inviterer vi i samarbejde med Hovedstadens Ordblindeskole til gratis Gå-Hjem-Møde den 2. november.

Det er svært at være ordblind. Det kan være en kamp at finde det rigtige tog på stationen, læse et brev fra kommunen eller tage en uddannelse. Mange anser ordblindheden som en stopklods for et godt liv. Men sådan behøver det ikke at være, hvis man går efter drømmen...

Med dette fokus inviterer vi til Gå-Hjem-Møde i Hovedstadens Ordblindeskoles lækre lokaler i København. Her vil forfatter Birgitte Bartholdy præsentere bogen. Derudover kan du høre Jakob Olrik og Malene Ditte Hansen - to af bogens case personer - fortælle om deres liv med ordblindhed, og hvordan de har valgt deres egen vej i livet. Jakob Olrik er sexolog, projektmager, forfatter og foredragsholder, og Malene Ditte Hansen er kandidatstuderende. Dette vil blive suppleret af et fagligt fokus, når Rie Nielsen fra Hovedstadens Ordblindeskole fortæller, hvorfor der er behov for netop en bog som denne. Bogen vil blive solgt til særpris på dagen, og vi byder desuden på en lille forfriskning undervejs.

Nærmere program for arrangementet følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Læs mere om Ordblind - gå efter drømmen her.

TID OG STED
Torsdag den 2. november 2017 kl. 16.00-18.00.
Arrangementet finder sted på Hovedstadens Ordblindeskole, Trondhjems Plads 4, 2100 København Ø
 

TILMELDING 
Arrangementet er gratis og åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 26. oktober.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.