Gratis Gå-Hjem-Møde: Forstå din hjerne - og bliv skarpere til at lære nyt, huske og løse problemer
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Forstå din hjerne - og bliv skarpere til at lære nyt, huske og løse problemer

Dato: Tirsdag 20. marts 2018 kl. 17:00 - kl. 19:30

Få indblik i, hvordan du kan træne din hjerne og styrke dine kognitive færdigheder, når CA A-kasse invitererer til fagligt Gå-Hjem-Møde med forfatterne bag 'Skarpe tanker'.

Hjernen og tænkningen er hele tiden i gang, hele livet. Hjernens funktion og de kognitive færdigheder, den understøtter er påvirket af, hvordan vi lever, arbejder og sover. Man kan træne hjernen og tænkningen og blive bedre til at holde opmærksomheden, lære og huske nyt og løse problemer.

Dette Gå-Hjem-Møde henvender sig til alle, der ønsker at få indblik i, hvordan vores tænkning fungerer, og hvordan man med konkrete teknikker og strategier kan forbedre koncentrationsevnen, holde overblikket og øge problemløsningsevnen.

Foredragsholderne er Louise Meldgaard Bruun og Line Kirstine Hauptmann, der står bag bogen Skarpe tanker. Louise Meldgaard Bruun er psykolog, specialpsykolog i psykiatri og ekstern lektor på medicinstudiet ved Aarhus Universitet. Line Kirstine Hauptmann er psykolog, psecialist i klinisk neuropsykologi og ekstern lektor i psykologi ved Aarhus Universitet.

Der vil blive serveret en sandwich samt lidt at drikke til arrangementet.

Tid og sted
Tirsdag den 20. marts 2018 kl. 17.00-19.30.
Arrangementet finder sted hos CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C.

Pris og tilmelding
Arrangementet er åbent for alle - dog er tilmelding en forudsætning. Deltagelse er gratis, men CA forbeholder sig ret til at opkræve et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Tilmeld dig her.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvordan bør medarbejder og arbejdsplads reagere for at bremse stressens negative påvirkning og få den stressramte medarbejder ordentligt tilbage igen – og siden forbygge, at medarbejderen får tilbagefald?
Udkommer Fredag 25. maj 2018

Beskriver i et lettilgængeligt sprog og med mange konkrete eksempler og gode råd, hvordan man kan planlægge og gennemføre opstarten og indkøringsfasen i daginstitutionen.
Udkommer Fredag 1. juni 2018

,
Hvordan kan samskabelse skabe værdi i organisationer, og hvilket lederskab er nødvendigt i den samskabende organisation?
Udkommer Mandag 4. juni 2018

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen indeholder en udførlig beskrivelse af systemet og redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver desuden en grundig side for side-vejledning i anvendelsen af læsebogen og arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark
Udkommer Fredag 15. juni 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.