Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & godt om LGBT+
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & godt om LGBT+

Dato: Tirsdag 18. februar 2020 kl. 16:00 - kl. 18:00

Hvad er LGBT+ og det seksuelle alfabet? Og hvordan kan man forstå og definere køn på en måde, der også rummer de mennesker, der ser sig selv som noget andet end mand eller kvinde, han eller hun? Alt dette kan du læse om i bogen "Kort & godt om LGBT+", der udkom mandag den 3. februar. I anledning af bogen inviterer vi til gratis Gå-Hjem-Møde den 18. februar på Paludan Bogcafé i København.

Kom og hør psykolog og forfatter Nina Lildal-Schrøder fortælle om LGBT+ og det seksuelle alfabet. Hun vil desuden fokusere på, hvordan samfundets måde at møde LGBT+ personer på, kan påvirke trivsel.

Arrangementet og bogen henvender sig til alle, der vil vide mere om seksualitetens og kønnenes mangfoldighed. Der vil være viden at hente for pårørende og for alle faggrupper, der arbejder med mennesker.

Vi sørger for kaffe, te og kage og sælger desuden bogen til særpris på dagen. Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så skynd dig at sende en tilmelding. 

Praktisk information
Tid og sted
Tirsdag den 18. februar 2020, kl. 16.00 - 18.00.
Arrangementet finder sted på Paludan Bogcafé, Fiolstræde 10, 1171 København. Vi er i lokalet oppe bag baren.

Tilmelding
Arrangementet er gratis, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 15. februar 2020.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Gør skrivningen meningsfuld og autentisk for dine elever med materialet SKRIV derudad - og skriv i virkeligheden
Udkommer Tirsdag 3. marts 2020

I SKRIV derudad 2 skal eleverne arbejde med fire forløb, hvor de skal skrive instruktioner til lege, billedfortællinger, tekster om dyr og om en oplevelse.
Udkommer Tirsdag 3. marts 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.