Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & godt om LGBT+
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Kort & godt om LGBT+

Dato: Tirsdag 18. februar 2020 kl. 16:00 - kl. 18:00

Hvad er LGBT+ og det seksuelle alfabet? Og hvordan kan man forstå og definere køn på en måde, der også rummer de mennesker, der ser sig selv som noget andet end mand eller kvinde, han eller hun? Alt dette kan du læse om i bogen "Kort & godt om LGBT+", der udkom mandag den 3. februar. I anledning af bogen inviterer vi til gratis Gå-Hjem-Møde den 18. februar på Paludan Bogcafé i København.

Kom og hør psykolog og forfatter Nina Lildal-Schrøder fortælle om LGBT+ og det seksuelle alfabet. Hun vil desuden fokusere på, hvordan samfundets måde at møde LGBT+ personer på, kan påvirke trivsel.

Arrangementet og bogen henvender sig til alle, der vil vide mere om seksualitetens og kønnenes mangfoldighed. Der vil være viden at hente for pårørende og for alle faggrupper, der arbejder med mennesker.

Vi sørger for kaffe, te og kage og sælger desuden bogen til særpris på dagen. Der er et begrænset antal pladser til rådighed, så skynd dig at sende en tilmelding. 

Praktisk information
Tid og sted
Tirsdag den 18. februar 2020, kl. 16.00 - 18.00.
Arrangementet finder sted på Paludan Bogcafé, Fiolstræde 10, 1171 København. Vi er i lokalet oppe bag baren.

Tilmelding
Arrangementet er gratis, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 15. februar 2020.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Hjælper dig med at skabe orientering i samtalens terræn og finde vej, så samtalen fører til fælles forståelse og skaber grundlag for handling.
Udkommer Tirsdag 14. april 2020

,
Ny digital prøve til 5.-7. klasse. SK-prøven undersøger elevers skriftlige kompetencer ved brug af fritekstskrivning.
Udkommer

,
Er det skadeligt, når børn dagligt bruger timevis på at game? Hvordan håndterer man konflikter om skærmtid mellem børn og voksne?
Udkommer Onsdag 13. maj 2020

, ,
Hvad er mentalisering? Hvordan udvikles mentalisering og hvad sker der, når vores mentalisering svigter?
Udkommer Onsdag 13. maj 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Onsdag 22. april 2020 kl. 09:00 - Torsdag 23. april 2020 kl. 17:00

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.