Gratis Gå-Hjem-Møde: Ledelse af unge
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Ledelse af unge

Dato: Torsdag 23. april 2020 kl. 18:15 - kl. 20:30

Mangler du indsigt, viden og inspiration om ledelse af unge medarbejdere? Så kom til gratis gå-hjem-møde torsdag den 23. april i København, hvor du kan møde forfatterne Anne Essenbæk Toftbjerg og Karen Christina Spuur, der har skrevet bogen Ledelse af unge - Tiltræk og fasthold med nærværende ledelse. Arrangementet afholdes i samarbejde med Cphbusiness Alumni.

Ledelse af unge handler om nærvær, udvikling og troværdighed. Men hvad forventer unge af deres leder? Hvad gør andre ledere, der er virksomt? Og hvilke faldgruber skal ledere være opmærksomme på?

Bogen Ledelse af unge giver dig viden om og værktøjer til ledelse af unge medarbejdere: Hvad kendetegner dem? Hvad drives de af? Hvad forventer de af deres ledere? Hvilke potentialer og faldgruber skal du som leder være særligt opmærksom på? Og hvilke erfaringer og best practices findes der blandt danske ledere, som du kan trække på?

Programmet den 23. april byder på følgende oplæg:

  • Velkomst ved Dansk Psykologisk Forlag
  • Oplæg ved Karen Christina Spuur og Anne Essenbæk Toftbjerg
  • Interview med unge
  • Interview med en leder
  • Paneldebat
  • Networking.

Arrangementet og bogen henvender sig til alle ledere - både nye og erfarne - der leder unge medarbejdere samt HR-medarbejderen, der skal træffe de rette organisatoriske valg. 

Praktisk information
Tid og sted
Torsdag den 23. april kl. 16.15-18.30, Cphbusiness Søerne, Kantinen, Nansensgade 19, 1366 København K.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage, men af praktiske årsager beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 20. april. 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
En guide til jer, der vil ændre jeres parforhold gennem samtaler og bevægelse af krop og sanser. Det foregår på vandringer ude i naturen.
Udkommer Torsdag 28. januar 2021

,
Forestillingsevnen er central for vores kommunikation og møde med andre. Det er svært, når den er mangelfuld. Men der er hjælp at hente
Udkommer Fredag 5. februar 2021

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Mandag 22. februar 2021

Konkrete metoder, tilgange, viden og erfaringer giver inspiration til at lede i en tid, hvor klassiske ledelsesmodeller og organisationsstrukturer er under opbrud.
Udkommer Onsdag 24. februar 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.