Gratis Gå-Hjem-Møde: Luppen på gruppen
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Luppen på gruppen

Dato: Onsdag 20. september 2017 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af vores nye udgivelse 'Luppen på gruppen' inviterer vi til fagligt Gå-Hjem-Møde den 20. september i København.

Har du en medarbejder- eller ledergruppe, du godt kunne tænke dig at udvikle? Drømmer du om at få flere af gruppens stemmer i spil på jeres møder og vurderer du, at gruppen har et større potentiale for at arbejde endnu bedre sammen? Måske oplever du endda, at gruppens dynamik af og til står i vejen for de opgaver, som du ønsker at dine medarbejdere skal koncentrere sig om. Hvis det er tilfældet, så er Luppen på gruppen noget for dig.

Bogen giver dig fire værktøjer, der hjælper dig med at få vendt gruppens dynamik, så flere af gruppens gode kræfter kommer i spil og flere tager et medansvar for det, de er utilfredse med.

  • Gruppeluppen
  • Gruppehåndslaget
  • Involveringscirklen
  • Bekræftende samtaler.

Denne eftermiddag kan du bl.a. høre oplæg ved Camilla Raymond, der vil præsentere bogen. Derefter vil der være forskellige workshops, der vil gøre dig klogere på gruppedynamikker.

Vi serverer en lille forfriskning undervejs, og bogen Luppen på gruppen kan desuden købes til særpris på dagen.

Nærmere program for eftermiddagen følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Skynd dig at sende en tilmelding, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Tid og sted
Onsdag den 20. september 2017 kl. 16.00-18.00.
Arrangementet finder sted i Arkitektforeningens lokaler, Åbenrå 34, 1124 København K.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 15. september.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.