Gratis Gå-Hjem-Møde: Return of the Vikings
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Return of the Vikings

Dato: Torsdag 9. august 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af udgivelsen af Chris Shern og Henrik Jebergs 'Return of the Vikings - Nordic Leadership in Times of Extreme Change' inviterer vi til eksklusivt Gå-Hjem-Møde og reception den 9. august i Gorrissen & Federspiels lokaler i Axel Towers i København.

RETURN OF THE VIKINGS – NORDIC LEADERSHIP IN TIMES OF EXTREME CHANGE fortæller historien om arven fra det nordiske folk og deres egenskaber som succesfulde opdagelsesrejsende, navigatører, frontløbere, politiske og uddannelsesmæssige forgangsmænd. Disse dybe rødder kan spores tilbage til vikingetiden og de 9 ædle dyder, som stammer fra den nordiske mytologi, som danner grundlag for, hvordan det nordiske folk bor og arbejder den dag i dag.

Denne inspirerende ledelsesbog på engelsk fortæller, hvordan vikingernes metoder, værdier og dyder har formet nordisk lederskab og nutidens organisationer - og kan inspirere i en tid præget af globale forandringer. Bogen indeholder interviews med en bred vifte af tonangivende virksomhedsledere, politikere, sportsfolk og iværksættere.

Ved dette Gå-Hjem-Møde kan du høre oplæg om nordisk ledelse ved forfatterne samt fire toneangivende bidragydere fra bogen. Under arrangementet serverer vi en let forfriskning, og det vil desuden være muligt at købe Return of the Vikings til særpris på dagen.

Tid og sted: 

Torsdag den 9. augst 2018, kl. 16.00 - 18.00, OBS: Arrangementet er flyttet fra Arkitektforeningens lokater til:

Gorrissen & Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Pris og tilmelding:

Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 7. august.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Et unikt indblik i dynamikkerne og processerne i et lederteam. Lederteamets samspil er afgørende for, hvor effektivt lederteamet formår at løfte sin opgave.
Udkommer Torsdag 6. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.