Gratis Gå-Hjem-Møde: Return of the Vikings
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Return of the Vikings

Dato: Torsdag 9. august 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

Sæt kryds i kalenderen! I anledning af udgivelsen af Chris Shern og Henrik Jebergs 'Return of the Vikings - Nordic Leadership in Times of Extreme Change' inviterer vi til eksklusivt Gå-Hjem-Møde og reception den 9. august i Arkitektforeningens lokaler i København.

RETURN OF THE VIKINGS – NORDIC LEADERSHIP IN TIMES OF EXTREME CHANGE fortæller historien om arven fra det nordiske folk og deres egenskaber som succesfulde opdagelsesrejsende, navigatører, frontløbere, politiske og uddannelsesmæssige forgangsmænd. Disse dybe rødder kan spores tilbage til vikingetiden og de 9 ædle dyder, som stammer fra den nordiske mytologi, som danner grundlag for, hvordan det nordiske folk bor og arbejder den dag i dag.

Denne inspirerende ledelsesbog på engelsk fortæller, hvordan vikingernes metoder, værdier og dyder har formet nordisk lederskab og nutidens organisationer - og kan inspirere i en tid præget af globale forandringer. Bogen indeholder interviews med en bred vifte af tonangivende virksomhedsledere, politikere, sportsfolk og iværksættere.

Tid og sted: 

Torsdag den 9. augst 2018, kl. 16.00 - 18.00, Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København K. 

Pris og tilmelding:

Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 3. august.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Nyt system til den første læseundervisning. Lærervejledningen redegør for den teoretiske baggrund for materialet, og giver en grundig side-til-side-vejledning i anvendelsen af Læsebogen og Arbejdsbogen samt de tilhørende kreative aktiviteter og kopiark.
Udkommer Onsdag 8. august 2018

Kort og klar viden om følelsen vrede, og om hvornår vreden bliver problematisk. Du kan blive bedre til at få kontrol over din vrede og give slip på den med bogens forskellige øvelser.
Udkommer Onsdag 15. august 2018

Omsorgssvigt eller giftig stress i opvæksten forstyrrer hjernens udvikling og funktion. Bogen giver en forskningsbaseret gennemgang af hvad omsorgssvigt og understimulering betyder for den udviklende hjerne.
Udkommer Fredag 17. august 2018

At være glad for sig selv handler om at have en god og nærværende relation til sig selv, ligesom man kan have gode relationer til andre. Derfor er det netop relationerne og måden, vi er sammen på, der er i fokus i denne personlige og livskloge bog.
Udkommer Mandag 20. august 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Torsdag 20. september 2018 kl. 09:30 - kl. 15:30

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.