Gratis Gå-Hjem-Møde: Return of the Vikings
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Return of the Vikings

Dato: Torsdag 9. august 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af udgivelsen af Chris Shern og Henrik Jebergs 'Return of the Vikings - Nordic Leadership in Times of Extreme Change' inviterer vi til eksklusivt Gå-Hjem-Møde og reception den 9. august i Gorrissen & Federspiels lokaler i Axel Towers i København.

RETURN OF THE VIKINGS – NORDIC LEADERSHIP IN TIMES OF EXTREME CHANGE fortæller historien om arven fra det nordiske folk og deres egenskaber som succesfulde opdagelsesrejsende, navigatører, frontløbere, politiske og uddannelsesmæssige forgangsmænd. Disse dybe rødder kan spores tilbage til vikingetiden og de 9 ædle dyder, som stammer fra den nordiske mytologi, som danner grundlag for, hvordan det nordiske folk bor og arbejder den dag i dag.

Denne inspirerende ledelsesbog på engelsk fortæller, hvordan vikingernes metoder, værdier og dyder har formet nordisk lederskab og nutidens organisationer - og kan inspirere i en tid præget af globale forandringer. Bogen indeholder interviews med en bred vifte af tonangivende virksomhedsledere, politikere, sportsfolk og iværksættere.

Ved dette Gå-Hjem-Møde kan du høre oplæg om nordisk ledelse ved forfatterne samt fire toneangivende bidragydere fra bogen. Under arrangementet serverer vi en let forfriskning, og det vil desuden være muligt at købe Return of the Vikings til særpris på dagen.

Tid og sted: 

Torsdag den 9. augst 2018, kl. 16.00 - 18.00, OBS: Arrangementet er flyttet fra Arkitektforeningens lokater til:

Gorrissen & Federspiel, Axel Towers, Axeltorv 2, 1609 København V.

Pris og tilmelding:

Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 7. august.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, ,
Håndbog til dig, der vil skabe nye resultater i den offentlige sektor. Her øser praktikere, ledere og forskere ud af deres viden om samarbejde om offentlig innovation..
Udkommer Onsdag 10. oktober 2018

Performance Pipeline-metoden hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.
Udkommer Tirsdag 23. oktober 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.