Gratis Gå-Hjem-Møde: Unge generationer på arbejde
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Unge generationer på arbejde

Dato: Torsdag 8. november 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

Sæt kryds i kalenderen! Kom og hør forfatter og Børsens blogger Alexandra Krautwald tale om generation Y og Z på arbejdsmarkedet, når Dansk Psykologisk Forlag inviterer til gratis fagligt Gå-Hjem-Møde torsdag den 8. november.

I anledning af udgivelsen Unge generationer på arbejde inviteres du hermed til gratis Gå-Hjem-Møde, hvor du bl.a. kan høre Alexandra Krautwald fortælle om bogen, som udforsker de unges verden, fejrer deres kompetencer og ruster dem til et arbejdsmarked, der er i voldsom udvikling. Unge generationer på arbejde er også en kærlig og håndfast opsang til de mange ledere, der skal guide, lede, lytte til og samarbejde med de unge i de kommende mange år.

Torsdag d. 8. november kan du møde forfatteren, ledere og de unge generationer selv. Nærmere program for dagen følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og send en tilmelding afsted, da der er et begrænset antal pladser til rådighed.

Ved Gå-Hjem-Mødet vil der være rig mulighed for networking, og der serveres snacks og lidt at drikke undervejs. Derudover har du naturligvis mulighed for at købe Unge generationer på arbejde til særpris på dagen.

Læs et uddrag af bogen her.

TID OG STED

Arrangementet finder sted torsdag den 8. november 2018, kl. 16.00 - 18.00
Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124 København K.


TILMELDING 
Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 5. november.
 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, ,
Håndbog til dig, der vil skabe nye resultater i den offentlige sektor. Her øser praktikere, ledere og forskere ud af deres viden om samarbejde om offentlig innovation..
Udkommer Onsdag 10. oktober 2018

Performance Pipeline-metoden hjælper ledere på alle ledelsesniveauer med at opnå succes i et komplekst organisatorisk miljø.
Udkommer Tirsdag 23. oktober 2018

Vi har brug for din hjælp! Normindsamlingen er sidste fase i udviklingen af vores nye test, SEF - Sprog og Eksekutive Funktioner. Forventet udgivelse ultimo 2018
Udkommer Mandag 31. december 2018

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder. Forventet udgivelse ultimo 2018.
Udkommer Mandag 31. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.