Gratis Gå-Hjem-Møde: Unge generationer på arbejde
Arrangement

Gratis Gå-Hjem-Møde: Unge generationer på arbejde

Dato: Torsdag 8. november 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

Kom og hør forfatter og Børsens blogger Alexandra Krautwald tale om generation Y og Z på arbejdsmarkedet, når Dansk Psykologisk Forlag inviterer til gratis fagligt Gå-Hjem-Møde torsdag den 8. november.

I anledning af udgivelsen Unge generationer på arbejde inviteres du hermed til gratis Gå-Hjem-Møde, hvor du bl.a. kan høre Alexandra Krautwald fortælle om bogen, som udforsker de unges verden, fejrer deres kompetencer og ruster dem til et arbejdsmarked, der er i voldsom udvikling. Unge generationer på arbejde er også en kærlig og håndfast opsang til de mange ledere, der skal guide, lede, lytte til og samarbejde med de unge i de kommende mange år.

Program:

16.00 Velkomst ved forlaget, Sidsel Fabech

16.10 Alexandra Krautwald fortæller om bogens indhold og hvorfor den måtte blive skrevet

16.30 Joacim Præst Nielsen, redaktør hos F5 Networking: om sin personlige fortælling om starten i det moderne arbejdsliv  

16.50 Henning Pedersen, sektorchef i HK Privat: om ledernes holdninger til ungdommen og hvordan samarbejdet mellem generationerne udvikler sig

17.10 Deltagerne kan stille spørgsmål til oplægsholderne og der gennemføres en dialog i den samlede gruppe

17.20 Afslutning ved forlaget

17.25 Networking

18.00 Tak for i dag

Ved Gå-Hjem-Mødet vil der være rig mulighed for networking, og der serveres snacks og lidt at drikke undervejs. Derudover har du naturligvis mulighed for at købe Unge generationer på arbejde til særpris på dagen.

Læs et uddrag af bogen her.

TID OG STED

Arrangementet finder sted torsdag den 8. november 2018, kl. 16.00 - 18.00
Arkitektforeningen
Åbenrå 34
1124 København K.


TILMELDING 
Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 5. november.
 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

, ,
Ny inspiration til din undervisningspraksis. Ved hjælp af Kompetencehjulet, som giver et 360 graders overblik, kan du undersøge og udvikle din undervisning.
Udkommer Onsdag 14. november 2018

,
Her er det, du skal bruge for at komme godt i gang - eller videre med - at bruge hjernepauser i din undervisning.
Udkommer Onsdag 14. november 2018

,
Et unikt indblik i dynamikkerne og processerne i et lederteam. Lederteamets samspil er afgørende for, hvor effektivt lederteamet formår at løfte sin opgave.
Udkommer Torsdag 6. december 2018

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.