Gratis Virtuelt Gå-Hjem-Møde: Atlas over professionelle samtaler
Arrangement

Gratis Virtuelt Gå-Hjem-Møde: Atlas over professionelle samtaler

Dato: Onsdag 7. oktober 2020 kl. 15:00 - kl. 16:00

Kom til gratis virtuelt gå-hjem-møde og hør faglige oplæg ved forfatterne bag den nye bog Atlas over professionelle samtaler, når Dansk Psykologisk Forlag inviterer til faglig eftermiddag onsdag den 7. oktober.

Hvad er den gode professionelle samtale? Hvordan griber du samtalen bedst muligt an? Hvordan får du din samtalepartner til at bidrage aktivt til samtalen? Hvordan taler vi om svære og følsomme emner i et professionelt regi? 

Bogen Atlas over professionelle samtaler hjælper dig med at skabe orientering i samtalens terræn og finde vej, så samtalen fører til fælles forståelse og skaber grundlag for ny handling. Dette kommer forfatterne Klaus Bakdal og Frederik Fredslund-Andersen ind på i bogen.

Denne eftermiddag vil forfatterne komme ind på:

  • Hvorfor en kort-metafor i samtaler?
  • Hvordan kan ”orientering, valg og bevægelse” støtte dig i dine samtaler?
  • Hvad går ”de syv originale bud på den professionelle samtale" ud på

Arrangementet og bogen henvender sig til deltagere med indgående kendskab til samtaleteori og til interesserede, der skal til at opbygge en forståelse af, hvad samtaler egentlig kan.

Køb bogen allerede nu. Anvend kampagnekoden ATLAS og få bogen til en særpris à 311,- inkl. forsendelse (normalpris 396,- inkl. forsendelse.) Du kan også bestille bogen med samme rabat på info@dpf.dk

Praktisk information:

Grundet restriktioner som følge af COVID-19 er arrangementet nu digitalt og du kan deltage via livestream. Du skal blot tilmelde dig på info@dpf.dk med kontaktinfo og oplyse den e-mail, du ønsker at streame fra. 

Arrangementet finder sted fra kl. 15.00-16.00 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvilke mekanismer gør sig gældende, når mennesker skal samarbejde? Hvordan skaber man en god samarbejdskultur og hvad gør man, når samarbejdet kører skævt?
Udkommer Fredag 23. oktober 2020

, , , , , , , , ,
Volume 18 - nummer 3 - oktober 2020. Tidsskrift om DIALOG > UDVIKLING > LEDELSE > ORGANISATION.
Udkommer Onsdag 4. november 2020

,
Lærervejledning til SK - Skriftlige Kompetencer. SK er en digital prøve til 5.-7- klasse, som giver et nuanceret indblik i dine elevers skriftlige kompetencer
Udkommer Torsdag 5. november 2020

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Fredag 11. december 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.