Gratis Virtuelt Gå-Hjem-Møde: Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab
Arrangement

Gratis Virtuelt Gå-Hjem-Møde: Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab

Dato: Torsdag 22. oktober 2020 kl. 16:30 - kl. 18:30

Hvordan viser du omsorg som leder, samtidig med at du husker opgaven? Det kan du læse om i bogen Magt og omsorg i det eksistentielle lederskab, der udkom tidligere på året. I samarbejde med MPG, CBS inviterer vi til gratis virtuelt gå-hjem-møde om magt, omsorg og lederskab den 22. oktober på Copenhagen Business School, kl. 16.30-18.30

Hør forsker og forfatter Camilla Sløk fortælle om etik i ledelse og menneskelivets dramaer. I litteraturen er de to ting ofte langt væk fra hinanden, men i virkelighedens hverdag viser det gode og det onde sig, og mennesker - også ledere - bliver tvunget til at tage stilling til andre menneskers liv. 

Arrangementet og bogen henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på etik og ledelse. Til arrangementet medvirker forfatterne Klaus Majgaard og Lotte S. Lüscher, der giver deres bud på, hvordan bogen kan læses i forhold til den aktuelle ledelsesudvikling.

Køb bogen allerede nu. Anvend kampagnekoden MAGT og få bogen til en særpris à 275,- inkl. forsendelse (normalpris 356,- inkl. forsendelse.) Du kan også bestille bogen med samme rabat på info@dpf.dk

Praktisk information:

Grundet restriktioner som følge af COVID-19 er arrangementet på nuværende tidspunkt fuldt besat, men du kan stadig deltage via livestream. Du skal blot tilmelde dig på info@dpf.dk med kontaktinfo og oplyse den e-mail, du ønsker at streame fra. 

Arrangementet finder sted fra kl. 16.30-18.30

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Hvilke mekanismer gør sig gældende, når mennesker skal samarbejde? Hvordan skaber man en god samarbejdskultur og hvad gør man, når samarbejdet kører skævt?
Udkommer Fredag 23. oktober 2020

, , , , , , , , ,
Volume 18 - nummer 3 - oktober 2020. Tidsskrift om DIALOG > UDVIKLING > LEDELSE > ORGANISATION.
Udkommer Onsdag 4. november 2020

,
Lærervejledning til SK - Skriftlige Kompetencer. SK er en digital prøve til 5.-7- klasse, som giver et nuanceret indblik i dine elevers skriftlige kompetencer
Udkommer Torsdag 5. november 2020

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Fredag 11. december 2020

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.