Gratis Webinar: Afdækning og undervisning af elever med tidlige tegn på faglige udfordringer – systematisk træning af arbejdshukommelsen
Arrangement

Gratis Webinar: Afdækning og undervisning af elever med tidlige tegn på faglige udfordringer – systematisk træning af arbejdshukommelsen

Dato: Onsdag 2. december 2020 kl. 15:00 - kl. 15:45

Forfatter Ib Hedegaard Larsen præsenterer det nye danske prøvemateriale TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer samt det tilhørende træningsmateriale HUSK & LÆS og HUSK & REGN. Tilmeld dig det gratis webinar og hør, hvordan du kan teste og træne arbejdshukommelse.

Det er et pædagogisk grundvilkår, at børn ikke lærer i samme tempo eller på samme måde. Kendskab til barnets forudsætninger er derfor afgørende for tilrettelæggelsen af undervisning, der udvikler barnets potentiale.

I oplægget præsenteres screeningsmaterialet TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer, der afdækker barnets forudsætninger – herunder arbejdshukommelse. I forlængelse heraf præsenteres et systematisk tilrettelagt undervisningsmateriale, HUSK & LÆS, til elever med dyslektiske vanskeligheder (ordblindhed).

Ofte har de samme elever vanskeligheder med den grundlæggende matematiske talforståelse og hertil præsenteres HUSK & REGN – et næsten selvinstruerende materiale til udvikling af den grundlæggende talforståelse, der danner grundlag for al matematik.

Målgruppe: Dansklærere, læsevejledere, læsekonsulenter, specialundervisningslærere og testvejledere.

Praktisk information:
Du tilmelder dig på info@dpf.dk med kontaktinfo og oplyser den e-mail, som vi skal sende linket til webinaret til.

Webinaret finder sted onsdag den 2. december kl. 15.00-15.45

Tilmeld dig webinaret og få 20 % rabat ved køb af den komplette test. Bestil med kampagnekode TTWEB her 


SE OG TILMELD DIG VORES ANDRE WEBINARER:

11. november kl. 15.00-15.45
SK Skriftlige Kompetencer – en ny dansk digital prøve til 5.-7. klasse

18. november kl. 15.00-15.45
EVALD - Evaluering af Læseforståelse og Delfærdigheder

24. november 15.00-15.45
SKRIV derudad – og skriv i virkeligheden. Et undervisningsmateriale til autentiske skrivesituationer

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

Hvis forandringer i organisationer skal have effekt og være bæredygtige, kræver det, at ledere har mod til at lære af det, de gør i praksis.
Udkommer Onsdag 20. januar 2021

,
En guide til jer, der vil ændre jeres parforhold gennem samtaler og bevægelse af krop og sanser. Det foregår på vandringer ude i naturen.
Udkommer Torsdag 28. januar 2021

,
Forestillingsevnen er central for vores kommunikation og møde med andre. Det er svært, når den er mangelfuld. Men der er hjælp at hente
Udkommer Fredag 5. februar 2021

Hvad gør du, hvis du – eller en du kender – bliver krænket seksuelt? Hvordan forholder du dig som leder, når der finder seksuel chikane sted på arbejdspladsen?
Udkommer Mandag 22. februar 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.