Gratis Webinar: Afdækning og undervisning af elever med tidlige tegn på faglige udfordringer – systematisk træning af arbejdshukommelsen
Arrangement

Gratis Webinar: Afdækning og undervisning af elever med tidlige tegn på faglige udfordringer – systematisk træning af arbejdshukommelsen

Dato: Onsdag 2. december 2020 kl. 15:00 - kl. 15:45

Forfatter Ib Hedegaard Larsen præsenterer det nye danske prøvemateriale TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer samt det tilhørende træningsmateriale HUSK & LÆS og HUSK & REGN. Tilmeld dig det gratis webinar og hør, hvordan du kan teste og træne arbejdshukommelse.

Det er et pædagogisk grundvilkår, at børn ikke lærer i samme tempo eller på samme måde. Kendskab til barnets forudsætninger er derfor afgørende for tilrettelæggelsen af undervisning, der udvikler barnets potentiale.

I oplægget præsenteres screeningsmaterialet TIDLIGE TEGN på faglige udfordringer, der afdækker barnets forudsætninger – herunder arbejdshukommelse. I forlængelse heraf præsenteres et systematisk tilrettelagt undervisningsmateriale, HUSK & LÆS, til elever med dyslektiske vanskeligheder (ordblindhed).

Ofte har de samme elever vanskeligheder med den grundlæggende matematiske talforståelse og hertil præsenteres HUSK & REGN – et næsten selvinstruerende materiale til udvikling af den grundlæggende talforståelse, der danner grundlag for al matematik.

Målgruppe: Dansklærere, læsevejledere, læsekonsulenter, specialundervisningslærere og testvejledere.

Praktisk information:
Du tilmelder dig på info@dpf.dk med kontaktinfo og oplyser den e-mail, som vi skal sende linket til webinaret til.

Webinaret finder sted onsdag den 2. december kl. 15.00-15.45

Tilmeld dig webinaret og få 20 % rabat ved køb af den komplette test. Bestil med kampagnekode TTWEB her 


SE OG TILMELD DIG VORES ANDRE WEBINARER:

11. november kl. 15.00-15.45
SK Skriftlige Kompetencer – en ny dansk digital prøve til 5.-7. klasse

18. november kl. 15.00-15.45
EVALD - Evaluering af Læseforståelse og Delfærdigheder

24. november 15.00-15.45
SKRIV derudad – og skriv i virkeligheden. Et undervisningsmateriale til autentiske skrivesituationer

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
Giver matematiklærere og matematikvejledere et alsidigt og nuanceret redskab til at udvikle undervisningen og opbygge et stærkt og kvalificeret fagsamarbejde.
Udkommer Mandag 28. juni 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Tirsdag 31. august 2021

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Fredag 31. december 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.