Gratis webinar: AKTIV Læsning og skrivning – nu også til indskolingen
Arrangement

Gratis webinar: AKTIV Læsning og skrivning – nu også til indskolingen

Dato: Tirsdag 18. maj 2021 kl. 15:00 - kl. 16:00

Vil I også være en AKTIV – skole? Og lære jeres elever at læse og skrive tekster i alle fag?

Hør, hvordan I bedst udvikler elevernes aktive læseindstilling, deres brug af læseforståelsesstrategier og kendskab til teksttyper.

Med ’AKTIV Læsning og skrivning’ lærer eleverne at arbejde med teksttyper i både fakta og fiktion. Grundtanken i AKTIV er, at elever lærer bedst, når de er aktive. Hjælp eleverne til at undersøge teksternes formål, struktur og sprog ved brug af læsning, samtale, skrivning og fysiske aktiviteter - fx forskellige løb, samarbejdsøvelser og Cooperative Learning strukturer.

I webinaret den 18. maj bliver AKTIV-materialet præsenteret af Lene René Nielsen og Helle Vaabengaard, der bl.a. står bag materialet. Der vil være fokus på struktur og gennemgang og på, hvordan materialet skal bruges fra indskoling til udskoling.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til en faglig eftermiddag om AKTIV!

PRAKTISK INFO:

Afholdes tirsdag den 18. maj, klokken 15.00 - 16.00.

Tilmeld dig på info@dpf.dk, og oplys den e-mail, som vi skal sende linket til webinaret til.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

, , , ,
Et godt studieliv kommer ikke af sig selv. Det afhænger af dine valg og handlinger – og ikke mindst af det studiemiljø, du er en del af.
Udkommer Tirsdag 11. maj 2021

,
Hvad er samskabelse? Hvad sker der med samskabelse, når den møder virkeligheden og hverdagen? Kan samskabelse indfri de store ambitioner om fremtidens velfærdssamfund?
Udkommer Tirsdag 18. maj 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Mandag 31. maj 2021

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Mandag 31. maj 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.