Gratis webinar: Det gode gruppearbejde
Arrangement

Gratis webinar: Det gode gruppearbejde

Dato: Torsdag 27. maj 2021 kl. 15:00 - kl. 16:00

Hvad skal der til for at styrke det gode gruppearbejde i grundskolen? Og hvilke konkrete redskaber kan lærere og elever bruge, så gruppearbejdet lykkes?

Gruppearbejde fylder rigtigt meget i den danske folkeskole. Ifølge en undersøgelse fra EVA, Danmarks Evalueringsinstitut, (2020), tilrettelægger danske lærere næsten halvdelen af deres undervisning med gruppearbejde. 

Gruppearbejde, der kan opleves givende, men også udfordrende.

Med dette webinar får du som lærer redskaber og forløb til at undervise i, hvordan eleverne skal samarbejde. Dette får du gennem teori og forløb, der inddrager problembaseret undervisning.

Webinaret afholdes af Malene Arp og Morten Samsø Schmidt i forbindelse med udgivelsen af deres bog ”Det gode gruppearbejde”, som udkommer maj/juni 2021. Bogen lægger teoretisk op til brugen af forløbene Det gode gruppearbejde på eSkolen.dk

PRAKTISK INFO: Webinaret afholdes torsdag den 27. maj, klokken 15.00-16.00. Tilmeld dig på info@dpf.dk, og oplys den e-mail, som vi skal sende linket til webinaret til.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
Giver matematiklærere og matematikvejledere et alsidigt og nuanceret redskab til at udvikle undervisningen og opbygge et stærkt og kvalificeret fagsamarbejde.
Udkommer Mandag 28. juni 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Tirsdag 31. august 2021

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Fredag 31. december 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.