Gratis webinar: Kort & godt om coaching
Arrangement

Gratis webinar: Kort & godt om coaching

Dato: Torsdag 22. april 2021 kl. 16:00 - kl. 17:30

Kom til gratis webinar i foredragsrækken "Coaching - forskning og praksis" med Reinhard Stelter. Webinaret afholdes 22. april kl. 16.00 - 17.30 via Institut for Idræt og Ernæring, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig - se mere nedenfor.

Introduktion til foredraget 

Reinhard Stelter ønsker at komme i dialog med foredragsrækkens trofaste deltagere. Udgangspunkt for arrangementet er hans nyeste bog, hvor han giver et kort samlet overblik over coachingfeltet: Hvad var vigtig at fremhæve i bogen? Hvilke tanker har han gjort sig?

Efter en kort introduktion til bogens indhold og opbygning har Reinhard en ambition om en videre refleksion og dialog med webinarets deltagere:

  • Hvad er det vigtigste for dig i din praksis ift. coachingens og dialogens betydning?
  • Hvordan har din indstilling til coaching og professionelle dialoger udviklet sig gennem årene?
  • Hvilke drømme og ønsker har du for betydning af coaching og professionelle dialoger i fremtiden?

Læs mere om webinaret her

Tilmelding Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding til coachingforedragene sker ved udfyldelse af denne formular.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet.

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.

Reinhard Stelter er professor i sport og coachingpsykologi på NEXS/Københavns Universitet og gæsteprofessor på CBS med modulansvar for ”Det personlige lederskab og transformative dialoger” på Master of Public Governance. Hans nyeste bog ”Kort & godt om coaching” er hans fjerde coachingbog på Dansk. Se mere om Reinhard Stelters arbejde på www.nexs.ku.dk/coaching.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlags arrangementer

Øvrige arrangementer

Alle øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

Hvad er grubleri og bekymring egentlig? Hvorfor gør man det? Hvordan påvirker det humøret og hverdagen? Hvordan kan man ændre sine vaner?
Udkommer Mandag 26. april 2021

Hvordan lærer lederen at begå sig i en virtuel verden? Hvor er faldgruberne, og hvordan styres der uden om dem? Hvor adskiller virtuel ledelse sig fra ledelse i almindelighed?
Udkommer Mandag 3. maj 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.