Gratis webinar om mediation, konflikter og krænkelser
Arrangement

Gratis webinar om mediation, konflikter og krænkelser

Dato: Torsdag 10. juni 2021 kl. 14:00 - kl. 15:00

Hvordan kan vi forstå konflikter og deres udviklingsmønstre? Hvad er mediation? Hvordan håndterer og forebygger arbejdsgivere seksuel chikane blandt medarbejdere og ledere? Bliv klogere og mød forfatterne Finn Sten Jakobsen og Marianne Spandet Jakobsen forfattere "Kort & godt om mediation & konflikter", og Ditte Darko forfatter til "Kort & godt om seksuel chikane & metoo".

Du får inspiration til arbejdet med mediation, konflikter, håndtering og forebyggelse af seksuel chikane og krænkelser i din organisation.

Webinaret tager udgangspunkt i bøgerne og giver dig indblik i:

  • Hvordan uenigheder og konflikter på jobbet kan vendes til noget positivt
  • Psykologien bag krænkende adfærd
  • Hvordan du kan forebygge og håndtere krænkende adfærd på jobbet
  • Betydning af psykologisk tryghed

Dette og meget andet kommer forfatterne til bøgerne ind på i webinaret.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til en faglig eftermiddag!

Du kan allerede nu købe bøgerne til særpris. Anvend kampagnekoderne MEDIATION og CHIKANE og få 20% rabat på de enkelte titler. Du kan benytte dig af vores kombinationstilbud og bestille bøgerne samlet og få 25% rabat med kampagnekoden MEDICHIK

PRAKTISK INFO: Webinaret afholdes torsdag den 10. juni, klokken 14.00-15.00. Tilmeld dig på info@dpf.dk, og oplys den e-mail, som vi skal sende linket til webinaret til.


 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Kommende udgivelser

,
Giver matematiklærere og matematikvejledere et alsidigt og nuanceret redskab til at udvikle undervisningen og opbygge et stærkt og kvalificeret fagsamarbejde.
Udkommer Mandag 28. juni 2021

Ny test på vej. SEF vurderer den gensidige påvirkning af sprog og eksekutive funktioner hos børn og unge 9-18 år. Forventet udgivelse i foråret 2021
Udkommer Tirsdag 31. august 2021

,
Hjælp os med at få færdiggjort SPA, så testen kan komme ud og skabe værdi i praksis i arbejdet med børn og unge med vanskeligheder.
Udkommer Fredag 31. december 2021

Alle kommende udgivelser

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.