Inspirationssalon i Kolding
Arrangement

Inspirationssalon i Kolding

Dato: Onsdag 30. maj 2018 kl. 16:00 - kl. 18:00

I anledning af udgivelsen af 'Kærlig hilsen fru Hansen: den offentlige sektor tilbage til virkeligheden' inviterer vi til faglig Inspirationssalon den 30. maj 2018 i Kolding.

Hvordan ville den offentlige sektor se ud, hvis den kunne se sig selv med borgernes øjne? Kærlig hilsen fru Hansen inviterer den offentlige sektor inden for i borgerens liv. Med udgangspunkt i designtænkningen inspirerer den til, at fremtidens velfærd samskabes mellem mennesker i et samfund, hvor det offentlige ikke længere spiller hovedrollen, men er en facilitator, der får andre til at lykkes. Sæt kryds i kalenderen og kom til gratis faglig Inspriationssalon og bogreception, hvor du kan møde forfatterne Malene Kjær-Jepsen og Anne Schødts Nielsen samt høre andre inspirerende oplæg.

Program:
- Velkomst ved Dansk Psykologisk Forlag, redaktør SidselFabech
- Kort om bogens pointer ved Malene Kjær-Jepsen og Anne Schødts Nielsen
- Hvordan uddanner vi fremtidens medarbejdere til den offentlige sektor? v/rektor for Designskolen Elsebeth Gerner
- Fremtiden kalder på mere menneske og mindre system v/konst. Kommunaldirektør i Fredericia Kommune Annemarie Zacho Broe
- Se bag om det umiddelbare v/Designchef i Kolding Kommune og kommende chef hos Brandt Ulrik Jungersen:
- Erfaringsudvekling og networking - med snacks og lidt at drikke

Det vil være muligt at købe bogen Kærlig hilsen fru Hansen: den offentlige sektor tilbage til virkeligheden til særpris på dagen. 

TID OG STED
Onsdag den 30. maj 2018 kl. 16.00-18.00.
Arrangementet finder sted på
Designskolen Kolding 
Ågade 10
6000 Kolding

TILMELDING
Arrangementet er gratis for alle men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 28. maj 2018.

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, ,
2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel med David Cooperrider, ophavsmanden til AI, som medforfatter.
Udkommer Torsdag 4. april 2019

Denne 3. udgave af Esben Hougaards store oversigtsværk om psykoterapi er gennemgribende revideret og videnskabeligt opdateret med den nyeste forskning.
Udkommer Mandag 8. april 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.