Invitation: Gå-Hjem-Møde for Verdens bedste lærer
Arrangement

Invitation: Gå-Hjem-Møde for Verdens bedste lærer

Dato: Tirsdag 22. januar 2019 kl. 16:30 - kl. 18:00

Kom og hør forfatterteamet i Verdens bedste danske skole fortælle om deres bog Verdens bedste lærer til et gratis Gå-Hjem-Møde tirsdag den 22. januar 2019. Tilmeld dig nu – der er begrænsede pladser. Vi glæder os til at se dig!

En lang række valide undersøgelser bekræfter, at den danske grundskole er i verdensklasse. Det skyldes i høj grad vores dygtige lærere, skolepædagoger og skoleledere. Skolerne kan bygge videre på deres viden og erfaringer med det, som fungerer i praksis. Til det formål anvendes Kompetencehjulet, som du også præsenteres for i Verdens bedste lærer, hvor det giver et 360 graders overblik over undervisningen.

I anledning af udgivelsen af Verdens bedste lærer inviteres du til gratis Gå-Hjem-Møde, hvor du kan møde Kasper Myding, Casper Rongsted og Rasmus Schiellerup (Verdens bedste danske skole) fortælle om bogen og ikke mindst Kompetencehjulets anvendelsesmuligheder samt få en gratis plakat af Danske skoler præsterer i verdensklasse

Program:
16.30: Ankomst og velkomst
16.45: Foredrag om Verdens bedste lærer og Kompetencehjulet ved forfatterne
17.15: Networking
18.00: Tak for i dag

Ved Gå-Hjem-Mødet vil der være rig mulighed for networking, og der serveres sandwich og vand undervejs. Der vil også være mulighed for at købe bogen til særpris på dagen.

TID OG STED
Tirsdag den 22. januar 2019, kl. 16.30 - 18.00, Christianshavns Skole, Nye Auditorie, Prinsessegade 54, Filialen, Sciencehuset, 1422 København K. 

TILMELDING 
Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest mandag den 14. januar 2019. OBS: Vi forbeholder os retten til at fakturere et no-show-fee på kr. 300,- ved manglende afbud.

Der er begrænsede antal pladser til rådighed, så tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

Læs uddrag af bogen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

,
Nyt prøvemateriale til mellemtrinnet. EVALD afdækker elevernes forståelse af fag- og skønlitterære tekster.
Udkommer Mandag 12. august 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Der er ingen kommende forlagsarrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.