Invitation: Reception og Gå-Hjem-Møde for Det frygtløse lederteam
Arrangement

Invitation: Reception og Gå-Hjem-Møde for Det frygtløse lederteam

Dato: Torsdag 7. marts 2019 kl. 16:00 - kl. 18:00

Kom og hør forfatterne Morten Novrup Henriksen og Thomas Lundby fortælle om deres bog Det frygtløse lederteam til reception og gratis Gå-Hjem-Møde torsdag den 7. marts 2019. Tilmeld dig nu – der er begrænsede pladser. Vi glæder os til at se dig!

Lederteam er rollemodeller for organisationer. Modige lederteam, der udviser ansvarlighed, skaber velfungerende og lærende organisationskulturer. Usunde lederteam smitter til gengæld hele organisationer med silodannelse og konflikt.

I anledning af udgivelsen af Det frygtløse lederteam inviteres du til reception og gratis Gå-Hjem-Møde, hvor du kan møde forfatterne Morten Novrup Henriksen og Thomas Lundby og høre dem fortælle om frygtløse ledelse og frygtløse lederteam med udgangspunkt i den nyeste forskning og forfatterenes egen konsulentpraksis. Nærmere program for dagen følger, men sæt allerede nu kryds i kalendren og send en tilmelding afsted, da der er begrænsede antal pladser til rådighed.

Ved arrangementet vil der være rig mulighed for networking, og der serveres snacks og lidt at drikke undervejs. Der vil naturligvis også være mulighed for at købe bogen til særpris på dagen.

TID OG STED
Arrangementet finder sted torsdag den 7. marts 2019, kl. 16.00 - 18.00
Impac
Cortex Park 26
5230 Odense M. 

TILMELDING 
Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 25. marts 2019.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.


Læs uddrag af bogen her

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Studiegrupper er en udbredt arbejds- og organiseringsform på mange uddannelser. Denne bog ruster de studerende til at facilitere samarbejde og møder.
Udkommer Onsdag 27. marts 2019

, ,
2. udgave er opdateret med den nyeste forskning samt et helt omskrevet strategikapitel med David Cooperrider, ophavsmanden til AI, som medforfatter.
Udkommer Torsdag 4. april 2019

Denne 3. udgave af Esben Hougaards store oversigtsværk om psykoterapi er gennemgribende revideret og videnskabeligt opdateret med den nyeste forskning.
Udkommer Mandag 8. april 2019

, , , ,
Anden del af Psyke & Logos temanummer om sorgens psykologi indeholder empiriske og kliniske perspektiver på sorgens psykologi. Udkommer medio april.
Udkommer Mandag 15. april 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.