Invitation til WORK & TALK: Ledelse og samskabelse
Arrangement

Invitation til WORK & TALK: Ledelse og samskabelse

Dato: Onsdag 28. november 2018 kl. 09:30 - kl. 16:00

Er du optaget af samskabelse og nysgerrig på hvordan den skal ledes? Tror du på at samskabelse med borgere og medarbejdere kan flytte den offentlige sektor og er du på jagt efter eksempler på hvad der kan opnås og hvor faldgrupperne ligger? Leder du efter dem, der kan sætte nye rammer og tænke ud af boksen, og vil du høre om hvad designere og arkitekter kan bidrage med?

Så være med når UKON, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og Dansk Psykologisk Forlag inviterer til WORK & TALK om offentlige ledelse og samskabelse onsdag d. 28. november 2018. Vi glæder os til at se dig!


WORK & TALK er en vidensfestival, hvor offentlige ledere, konsulenter og forskere mødes om samskabelse i den offentlige sektor.

Festivalen er et åbent forum om ledelse af samskabelse og samskabende ledelse. Med inspiration fra designverdenen åbner festivalen med spørgsmålet: Kan samskabelse blive en game changer og hvem har bolden? Der vil være åbne samtaler  og mini-workshops med udgangspunkt i konkrete cases fra danske kommuner. Om eftermiddagen drejer vi samtalen hen på hvordan samskabelsesprocesser kan skaleres, og hvordan man som leder skaber rum hvor samskabelse bliver en del af en ny dagligdag

DIALOG

Dagen arrangeres på baggrund af udgivelsen af bogen Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor og du vil bl.a. møde bogens forfattere og redaktørerne bag bogen, Manon de Jongh & Morten Fogsgaard fra UKON, samt Eva Brandt og Thomas Binder fra KADK.

Du vil også møde flere af bogens forfattere:
Anne Tortzen fra Center for Borgerdialog, Christa Breum Amhøj fra CBS, Jens Ulrich fra VIA, Kenneth Albæk Consulting, Martin Qwist fra Københavns Kommune & Pernille Thorup fra Københavns Professionshøjskole

Derudover bidrager også: Anne-Mette Scheibel fra Resonans, Camilla Sort og Malene Kjær-Jepsen fra Muusmann, operasanger Helene Hvass Hansen, Helle Damsgaard fra Ledernes Kompetencecenter, Charlotte Lahrmann og Kajsa Darre fra Kajsas Kælder, Jesper Marcussen fra Green Andersen Erhvervspsykologi, Pernille Bøge Ledelsesrådgivning, samt Anne Kathrine Bebe og Morten Svalgaard Nielsen fra UKON m.fl.

PROGRAM 
Kl. 09.30            Ankomst og networking
Kl. 10.00            Velkomst og keynote speak
Kl. 11.15            Work- & talkshops
Kl. 12.30            Frokost, networking og event
Kl. 13.30            Work- & talkshops
Kl. 15.15            Afslutningsdebat
Kl. 16.00            Tak for i dag

Læs et uddrag af bogen her.

PRAKTISK

Der vil være rig mulighed for networking og faglig sparring. Der serveres kaffe, the og vand og man kan købe en let frokost. Derudover er det muligt at købe Ledelse og samskabelse i den offentlige sektor til særpris på dagen.

Følg med på www.ledelseidetoffentlige.dk, hvor det endelige program, bidragsydere, events og talks vil blive offentliggjort løbende. 

TID OG STED
Onsdag den 28. november 2018, kl. 9.30 - 16.00
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Philip De Langes Allé 10
1435 København K.
(Auditorium 2 i auditoriebygningen, bygning K).


TILMELDING 
Arrangementet er gratis for inviterede, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk senest den 22. november.

Vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show fee på 500,- kroner, hvis der ikke meldes afbud.
 

Indkøbskurv

Din kurv er tom.

Kommende udgivelser

Uanset, om du er erfaren eller ny i arbejdet med ACT, vil denne praktiske guide give dig ny viden og redskaber til at løse konkrete udfordringer i terapien.
Udkommer Mandag 27. maj 2019

Med afsæt i socialkonstruktionisme viser Gitte Haslebo, hvordan systemiske, anerkendende og narrative tilgange kan formes i praksis og bruges i organisationer.
Udkommer Tirsdag 4. juni 2019

Giver et solidt teoretisk grundlag for refleksion og er en praktisk håndbog i, hvordan man møder professionsetiske udfordringer.
Udkommer Tirsdag 11. juni 2019

,
Denne bog kombinerer low arousal-principperne og den personcentrerede tilgang. Nøglebegreberne er autonomi, selvkontrol, pædagogisk kapital og ikke mindst etik.
Udkommer Onsdag 12. juni 2019

Alle kommende udgivelser

Kommende arrangementer

Forlagets arrangementer

Alle forlagets arrangementer

Øvrige arrangementer

Der er ingen kommende øvrige arrangementer

Gode ideer er velkomne

Har du en idé til en bog? Et manus eller en synopsis? Mangler der en bestemt bog på markedet? Eller har du forslag til bøger, der bør oversættes til dansk? Så hører vi gerne fra dig - skriv til os på info@dpf.dk.

    Vi ser frem til at høre fra dig.